Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ann_

Do mężczyzn- mówić wam gdzie macie dotykać?Uczyć was? ZAPRZASZAM!!!!

Polecane posty

Moj obecny facet nie umie robić minetki (tzn nie czuje narqastającej przyjemnośi), podobnie jest z draznieniem lechtaczki za pomocą palców ... poprostu robi to na calej powierzchni a nie tylko na lechtaczce :D Czy mam mu wprost powiedzieć gdzie ma mnie dotykać i w jaki sposob ma mi to robić? Poprzedni facet zawsze sie wkurzal i mowil ze skoro mi sie nie podoba to on moze przestaać :O

Gość a co w tym trudnego
łapie sie za ci.pe i sie tarmosi :classic_cool:

Oczywiście, że trzeba mówić, nie tylko gdzie dotykać, ale także z jaką siłą i szybkościa wykonywać ruchy. Nie każda kobieta reaguje na dotyk tak samo. Dotyczy to zwlaszcza miejsc silnie erogennych. Jednym delikatne muśnięcie językiem łechtaczki przynosi taka rozkosz jak innym energiczne masowanie całą dłonią lub kilkoma palcami. Wiele zależy także od stanu podniecenia.

Hey , Ja zawsze jak sie zaczynam bawic ci.peczka to proboje ja wybadac na jakie i ktore dotyki reaguje i jak zazwyczaj najleprze reakcje sa na goracy jezyk smyrajacy ja na przemian z paluszkiem hey Bystry Julku a u ciebie to jak sie odbywa gra wstepna :)