Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdddsss

potrafi ktos pomoc?

Polecane posty

Gość sdddsss

co mam zrobicmoze ktos potrafi pomoc....otoz nagrywarka dvd nie czyta plyty...kieszen wysuwa sie i wsuwa ale nie widzi wogole płyty..zasilanie i tasma sa podpiete wszytsko niby ok..ale zadnej plyty nie moge odtworzyc,,,

proponuję przetrzeć plytke szmatka;) ewentualnie troszeczke plynu do mycia naczyn moze pomoze

Gość jak juz mowilem
jestes prawie Boska. Ja kiedys przetarlem pasta do czyszczenia karoserii Tempo. Wygladala po tym jak po spotkaniu z pilarką ale o dziwo działała :D

W moim komputerze cos robi tak wziu,wziu,wziu, wziu. I przestaje i po chwili znów to samo. Nie wiecie co to może byc ? :o

Gość moze duszek Kacper
?

Jak mi tak robilo wziu wziu to po 24 h zasilacz byl do wymiany:P:P ale oczywiscie moze byc duzo przyczyn takich odgłosow;) niestety nie znam sie:o a z tymi plytkami jak nie dzilaja to moze faktycznie cos z tym napedem:(

A moze popropstu wystarczy odkurzyc troche w srodku kompa?? moze kurz osiadł:P np na wiatraczku albo masz uszkodzony wiatraczek na karcie albo cuś;) pokombinuj:P

Niestety nie:( pierwszy raz o takim przypadku slysze..moze restart pomoze:P??choc pewnie juz to zrobiles..

{ wybuchł i tyle dymu sie narobiło, a mama juz nie gra na moim kompie } Tam nie ma co wybuchać. :P