Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara20

ODPISZCIE*

Polecane posty

Gość Sara20

Dziewczyny zrobiłam 2 testy ciążowe Quick Vue 1 wczoraj rano pokazał mi druga kreske bardzo bladą ale była, dzisiaj znowu zrobiłam ten sam test i nic nie pokazało moze jakis cien widoczny tylko pod światło czy to znaczy ze jestem w ciąży, czy te testy tak poprostu maja?? . Dodam jeszcze ze ostatni stosunek był 9 dni temu czy test by juz wykazał , aha i ostatnio jak byłam u ginekologa to powiedział ze mam mała torbielke krwotoczna 23mm czy ona moze zmienic wynik testu PROSZE ODPISZCIE

Gość torbiel nie zmieni
wyniku testu, myślę że było na niego za wcześnie, powtórz w dniu spodziewanej @, albo kilka dni po

Witaj Mozliwe,ze po prostu za szyko zrobilas test,ja bym poczekala do dnia spodziewanej @ albo zrobila bete. Powodzenia

Gość Sara20
tylko dziewczynki o to chodzi ze okres mi sie spoznia 9 dni miałam dostac 12.11 a stosunek był 11.11 zawsze miałam regularnie

Gość Sara20
PROSZE ODPISZCIE COŚ

upsss to to moze byc dzidzia! Ale idz na wszelki wypadek do gina i niech Ci zrobi usg:)

Gość kasia3000
W cale nie bylpo za wczesnie bo testey wykrywaja juz ciaze po 3 dniach.Ja sama jak ronilam sobie kiedys tes miala baaardzo blada druga kreseczke...tylko u mnie byla nieco inna sytuacja bo My chcielismy zobaczyc ta druga kreske:)I byla ona bardzo blada i malo widoczna a jak sie pozniej okazalo bylam w ciazy:))Takze radze pojsc do lekarza a nie zadreczac sie.

Gość Sara20
a test krwi ile dni po stosunku mozna zrobic

Gość kasia3000
Sorry za te literowki.....dopiero wtalam...a tak pozatym dzieci sa urocze....tazke nawet jak bedziesz w ciazy nie lam sie....wszystko napewno sie jakos ulozy....no chyba ze masz 15 lat albo i mniej...;/

idz najlepiej do gina, po tescie na krew jak sie dowiesz ze jestes w ciazy i tak bedziesz musiala isc! Glowa do gory, umow sie na usg i w 5 min bedziesz wiedziec wszystko:)

Gość kasia3000
A tego to nie wiem...ale w aptekach sa takie testy ze wykrywaja baaardzo wczesna ciaze....wiec radze moze jedak przejsc sie do lekarza...

do kasia3000 \"W cale nie bylpo za wczesnie bo testey wykrywaja juz ciaze po 3 dniach.\" - a wcale że nie, bo mi ciąże wykrył już tydzień przed zapłodnieniem

Gość kasia3000
To mialas jakis kijowy test;))))

Gość Sara20
i jeszcze dziewqczyny po ilu dniach od stosunku test pokaze wyrazna 2 kreske a do ginekologa narazie jest za wszesnie wydaje i sie ze nic jeszcze nie zobaczy

Jeżeli okres miałaś dostać 12.11., a współżyłaś 11.11., i nic nie było kombinowane pod koniec października, to szanse na ciążę są mizerne.

bo to wszystko zalezy od stęzenia hcg w moczu. U jednych kobiet odrazu jest spore tak ze testy moga wykryc a u innych jest niewielkie. Hcg przyrasta skokowo co 2 dni dlatego testu nie powinno sie powtarzac na 2 dzien tylko dwa dni później. Autorce polecilabym zrobic badanie beta hcg ono jest bardzo dokladne.

Gość nokian
hehehe....ale nie ma co dziewczyna sie stresuje....a swoja droga jak nie chcials dzidziusia nie wiesz jak sie zabezpieczyc...?Nie rozumiem takich ludzi....ida do lozka a potem biaduja ze BOZE CHYBA JESTEM W CIAZY....wkurzajace..potem rodzi sie niechciane dziecko ktore niczemu nie jest winne...LUDZIE TROCHE WIECEJ ODPOWIEDZIALNOSCI...jak masz 20 lat to dziwie sie Twojej glupocie...widac seks jeszcze nie jest dla Ciebie...

Gość Sara20
do nokian zabezpieczamy sie niby wszytsko było ok gumka nie pekła nic sie nie działo a tu okresu niema juz tak długo i ten cien na tescie jakas tragedia sie nie stanie jak bede w ciąży ale zawsze chciałam to sobie zaplanowac a nie wtopic i to tak beznadziejnie bo zawsze uzywamy prezerwatyw ZAWSZE

Gość PlusMinus
Witaj! Nie martw sie na zapas....i moja rada wybierz sie do ginekologa....takie pisanie na forum nic nie da a ty bedziez sie nie potrzebnie denerwowala....

Gość blues...
sorry ale jesli dobrze zrozumialam do @ mialas dostac 12.11 a 11.11 byl ostatni stosunek???To nie massz jakichkolwiek szans na ciaze.

Gość Sara20
blues dzieki za pocieszienie ale przedostatni stosunek był chyba w dni płodne ale wtedy tez było z zabezpieczeniem tylko ze to było ponad 2 tyg temu wiec test by chyba juz wyraznie pokazał jak cos mam racje????

Gość PlusMinus
Sara20-przestan sie bawic i marnowac czas ludzi...po tym co napoisalas na moim topicu juz Ci raczej nie wierze...

Gość Sara20
DO PlusMinus o co ci chodzi???????? nic nie pisałam na zadnym topicu

Gość blues...
no to teraz juz cie nie pociesze...Po 1: ja tez zaszlam w ciaze zabezpieczajac sie a po 2: bedac w 9 tyg ciazy 2 tasty wykazaly ze nie jestm w ciazy nawet lekarz za pierwszym razem powiedzial ze nie jestem ale na drugiej wizycie wyszlo na usg.Dlatego nie masz co marnowac czasu na pisanie na topicu tylko lec do lekarza. Jesli to bylo ok. 2 tyg temu to badanie krwi powinno juz wykazac a usg zreszta tez.

Gość Sara20
ok pojde jutro do swojej ginekolog zobaczymy co ona powie i moze zrobie ten test krwi

Gość blues...
no i to jest swietna decyzja.Tylko powiedz o tym wspolzyciu przed 2 tyg bo jak powiesz tylko o tym z 11.11 to bez badania ci powie ze nie jestes w ciazy;)

Gość Sara20
ok dzieki blues