Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deserted

Co myslicie o stronach typu pUDELEK?

Polecane posty

Dostaje maile od nich chociaz wcale nie chce, ale to nic, juz mam takie przyzwyczajenie ze cos czasem mnie zaciekawi i odwiedzam ta strone. I tak, dzisiaj artykul o mlodej znanej aktorce uprawiajacej seks w aucie! No, masakra, tyle tylko ze material ktory tam jest przedstawiony jest do BANI, nic tam nie widac, a malo tego te dupki nie pisza co to za aktorka, bo nie sa tego pewni :o I po co to cale halo??? Wiem ze chca zrobic rozglos, stad ten post :D ale..... wkurza mnie takie cos 😠

strona kierowana dla ludzi rządnych sensacji,i taką sensacje codziennie dostają wszystkie prawie arykuły są typu,jak donosi jedna z naszych czyteliczek itp..kazda taką plotkę można wymysleć sopbie na potrzeby serwisu.Codziennie jest coś o Dodzie i Britney,bo one są na topie,rzadko kogoś chwalą najczęsciej szukają dziury w całym. Pamiętam,że zrobili sensacje z tego ,że Kamel kupuje w MC Donaldzie (zdjęcia z każdej możliwej strony) Edyta Herbś robiła zakupy w supermarkecie i ktoś zrobił zdjęcie zawartyości jej wózka. Przecież to są tacy ludzie jak my i też mają złe humory,mogą chodzić bez makijażu itd.

Gość candywoman
moi znajomi sa redaktorami jednej bardzo poczytnej strony tego typu i jak slysze od nich, jak sobie wymyslaja "newsy", dopasowuja historie do przypadkowego zdjecia, albo sciemniaja powolujac sie na jakies falszywe zrodlo to mi sie odechciewa przegladac tych bzdur to jest tylko wymyslanie byle jakiej sensacji zebywiecej zarobic na owiedzinach

Gość Moim skromnym zdaniem to...
Przeciez połowa tam pisanych artykułów bo fikcja.Młoda znana aktorka o stray rezyser prosze!!!!!Przeciez to wsztsko to fikcja jakcys ludzie usawieni i tyle gdyby było coś na rzeczy to by wszytskie gazety o tym plotkowały a nei jakis tam podrzedny pudelek:o

ale mimo wszystko ja lubie czytac takie sensacje ,umilaja mi czas w pracy a pozatym ciekawie sie to czyta nawet jezeli to nie jest prawda a i gazeta party tez jest rewlacyjna tak samo jak i fakt!!!!