Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina11

on jest gejem!!

Polecane posty

Gość katarina11

moja kumpela zakochala sie (moim zdaniem platononicznie) w koledze z roku byli razem w kinie na kawie raz drugi a potem przy kawie powiedzial jej jako przyjaciołce ze jest gejem ..kumpela sie zalamala..nie wiem jak jej pomoc..

Gość to normalne zeby splawic laske

Gość katarina11
tak myslisz??ale to nie brzydka dziewczyna.. zal mi jej..

Gość katarina11
wlasnie nie wiem nawet nie wiem co jej na to powiedziec...jak pocieszyc..troche glupio zrobil, ze ja zapraszal mogl najpierw powiedziec ze woli chlopakow a nie po kilku spotkaniach kiedy ona sie zakochala..

Gość katarina11
wlasnie nie wiem nawet nie wiem co jej na to powiedziec...jak pocieszyc..troche glupio zrobil, ze ja zapraszal mogl najpierw powiedziec ze woli chlopakow a nie po kilku spotkaniach kiedy ona sie zakochala..

jej uroda nie ma tu nic do rzeczy,jak z jego strony nic nie zaiskrzylo,to chocby wygladala jak z zurnala,panna nic nie zdziala

Gość geje łódzcy
tez zostać gejem

jej uroda nie ma tu nic do rzeczy,jak z jego strony nic nie zaiskrzylo,to chocby wygladala jak z zurnala,panna nic nie zdziala

dla jednych ona może być całym światem a dla innych niczym zależy od gustu ale koleś spławił ją hehe dobre xD .. no ale skoro taka ładna to ma powodzenie u innych napewno w jakims stopniu więc znajdzie sobie nnego

Gość ---aniol--
to bynajmniej maja wspolne zainteresowania ---chlopaki im sie podobaja to juz cos --a moze jednak jest bio..