Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa_z_Katowic___

On chcialby zebym z nim za jakis czas zamieszkala, isc na gotowe?

Polecane posty

Gość onaa_z_Katowic___

Otoz spotykamy sie od przeszlo 4 miesiecy, a jestesmy razem leci wlasnie 3 miesiac. Tak, tak wiem ze za wczesnie na jakies deklaracje typu malzenstwo, wspolne zamieszkanie , ale oboje siebie traktujemy powaznie i czasem takie mysli moga nachodzic. Jest nam ze soba super, kupil teraz sobie mieszkanie i weekendy juz tam razem spedzamy i wciaz nam malo, ale dopiero od kwietnia on tam zamieszka na stale, wyprowadzi sie od rodzicow. Czasem wspomni ze chcialby zebym z nim zamieszkala na jesien, albo od przyszlego roku, jezeli dalej bedzie miedzy nami tak super i jesli bedzie prawdziwa milosc, bo do tego trzeba dojrzec. Ja sie ciesze, ze nie boi sie deklaracji, zobowiazan, w koncu ma juz te 26 lat, wiem ze chce sobie dobrze wyremontowac te mieszkanie, zeby byc z niego zadowolonym, powiedzial rowniez ze w pewnych sprawach do kupienia bede miec zdanie, ale ja sama nie wiem. Czy ktoras z Was chcialaby isc na gotowe, a nie lepiej razem sie dorabiac? Co z zameldowaniem? Boje sie ze w razie kryzysu on mi wypomni ze jestem u niego, ze mam robic tak jak on chce, chociaz jak narazie mowi to jestem u siebie :O

Gość co za zbieznosc
moj tez ma 26 lat, kupil wlasnie mieszkanie, jestesmy razem 3 meisiace i chce abym z nim zamieszkala, mam dylemat

Gość co za zbieznosc
moj tez ma 26 lat, kupil wlasnie mieszkanie, jestesmy razem 3 meisiace i chce abym z nim zamieszkala, mam dylemat

Gość co za zbieznosc

Gość co za zbieznosc

zamieszkaj z nim,zobaczycie czy wam sie ulozy;-) pomagaj w urzadzaniu mieszkania, nie pros o ,,meldunek\'\'to sa sprawy do zalatwienia na pozniej;-) mieszkanie juz bedzie,a reszty bedziecie dorabiac sie razem;-) dobrze swiadczy o chlopaku,ze poprosil cie o pomoc w urzadzaniu mieszkania,czyli liczy sie z twoim zdaniem;-) to dobrze ,,wrozy\'\' i nie zamartwiaj sie ,,zawczasu\'\';-)

zamieszkaj z nim,zobaczycie czy wam sie ulozy;-) pomagaj w urzadzaniu mieszkania, nie pros o ,,meldunek\'\'to sa sprawy do zalatwienia na pozniej;-) mieszkanie juz bedzie,a reszty bedziecie dorabiac sie razem;-) dobrze swiadczy o chlopaku,ze poprosil cie o pomoc w urzadzaniu mieszkania,czyli liczy sie z twoim zdaniem;-) to dobrze ,,wrozy\'\' i nie zamartwiaj sie ,,zawczasu\'\';-)

Gość kajko i kokosz
"w koncu ma juz te 26 lat" nastepna mloda stara :O

Gość onaa_z_Katowic___
nastepna wypowiedz nie na temat kurwa :O

Gość sluchaj sie ludzi z kafeterii
oni na pewno dobrze ci doradza :O