Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowy beret..

jak w 3 tyg schudnac 6 kg???

Polecane posty

Gość rozowy beret..

prosze podajcie jakikolwiek sposob aby schudnac 6 kg w 3 tyg oprocz glodowki i kopenhaskiej, ile kcal dziennie jesc? czy na diecie jogurtowej moze? Blagam!

Gość obetnij sobie ręce
to będzie jakieś 6 kg noi jesć nie będizesz rękami:p

Gość rozowy beret..
bardzo smieszne...za takie zalosne komentarze to dziekuje

Gość obetnij sobie ręce
załosne:D:D:D

Gość rozowy beret..
pytam sie powaznie, jaki sposob polecacie? Na 1000 bym prawdopodobnie schudla 3 kg albo i mniej...wiec czy na 500 mi sie uda stracic 6 kg? Prosze niech mi ktos doradzi

Gość ale odkrycie haha
ja tez jestem na 500 i mam nadzieje ze do nowego roku zrzuce 12 kg czyli wierze ze schudne 2 kg tyg a tyle ci potrzeba prawda:)

Gość rozowy beret..
a schudlas juz cos na tych 500 kcal???

Gość odkrycie haha
ja dopiero zaczelam od poniedzialku wiec jeszcze pewnie nie a waze sie raz w tyg;p

Gość rozowy beret..
to moze sprobuje te 500 kcal, a jesz na tej diecie jakies cieple posilki, obiad jakis? i ile posilkow dziennie?

Gość rozowy beret..
nie wiem, jakos nie wierze w takie diety cud...myslalam o diecie jogurtowej tylko zastanawiam sie ile jogurtow moge dziennie zjesc...

Gość a może to
a myślisz że jogurtowa to nie "dieta cud"? :O:O:O Na normalnej nie zrzucisz tyle w tak krótkim czasie.

Gość odkrycie haha
oczywisce ze jem cieply posilek np gotowan rybe albo piers z kuraczaka z warzywami

Gość rozowy beret..
ale wiadomo ze jogurty sa zdrowe, malo kaloryczne i wspomagaja odchudzanie. A jedzenie MZ czy nabial moze dziala ale na dluzsza mete, nie wieze ze w 3 tyg sie schudnie 7 kg na takiej diecie,,,

Gość pani F
ja tez chce 6 kilo w 2 tyg zrzucic. propobuje hula hop szczegulnie rano bo wtedy spalasz najwiecej tłuszczów. mniejsze posiki zero pieczywa bialego i ziemniaków . wybiore sie też raz na saunę no i oczywiscie po 17 zero jedzenia tylko woda :)

Gość pani F
PO TYM TO Z PEWNOSCIą SCHUDNę I NIE BEDE SIE MUSIALA KATOWAC JAKIMIS DIETAMI W STYLU JESC JOGURTY 24 NA DOBE AZ BEDE NIMI rzygac.. TUTAJ WAżNA JEST MOTYWACJA:)

Gość pani F
co juz koniec tematu????? kurcze a chcialam sie jakos wspomoc..

Gość czy sauna wspomaga odchudzanie

pani F ......... jak chcesz możemy się razem wspomagać ja też bym chciała schudnąć dzisiajszy mój plan dnia to jabłko bułka razowa z papryką i serem żółtym ryż z brokułami herbatka czerwona JAk myślisz ile to jest kalorii?

Gość pani F
neiwm mysle ze napewno tak :) zreszta wydalasz same toksyny wiec tylko oczyszczasz organizm co przyczynia sie do chudniecia

Gość pani F
kalori? hmm nie mam pojecia ale bardzo malo pewnie zreszta radze ci nie jesc ryżu bo ponoc tak samo tuczy jak chleb itp a co do czerwonej herbaty tez sie zastanawiałam, czy ją pić ale slyszalam ze wyplukuje jakies mnineraly i wcale tak niepomaga .. co o tym sadzisz?

pani F .... ja raczej będę piła czerwoną herbankę, nawet nie dla samego schudnięcia ale mi smakuje i jest zdrowsza od normalnej, teraz zjadłam obiad i chyba juz na dzisiaj koniec bo dziwnie się czuję tak jakby stres, a tak naprawdę to tęsknię za swoim ukochanym i przez to nie mogę jeść, a od kiedy zaczełaś bo ja od wczoraj

Gość pani F
hehe no ja tez od wczoraj. wiesz co moge cie tylko pocieszyc tym ze przynajmniej przez niego wiecej schudniesz i lepiej zaczniesz nowe zycie :) a jak schudniesz to wiesz ..:p pewnie zaraz jakis koles sie nawinie:)

Gość pani F
dobra to ja tez sobie zakupie czerwoną herbatke:) a ty zainwestuj w hula hop heh polecam

dieta kopenhaska mozna tyle schudnąć w 13 dni ale jest cholernie ciężko na niej wytrzymac ale dzila na 100%

Gość pani F
yhy no tak tylko trzeba chyba jesc jakies specjalne produkty nie? a ja jak widze dobry obiadek to az sie tzrese heh no i zero slodyczy matko dobra strzymam wkoncu myusze wygladac extra:)

Gość pani F
po kopenhaskiej wogule slyszalam ze wystepuje jojo bardzije juz polecam sb

Gość rozowy beret..
przepraszam, znilnelam na chwile :) hulahop fajny pomysl, ja bym sie wziela za skakanke, ale nadal nie wiem jaka diete wybrac?chyba 500-600 kcal, schudne te 6 kg i bede powoli zwiekszac dawke...

Gość pani F
zero slodyczy i jedzenia po 18stej -moja kumpela schudła 5 kilo w 2 tyg

Gość pani F
więc pomyślcie do tego hula hop i jakas lekka dietka . hmm bedzie 6 jak drut:)