Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Białe zęby

Białe, ładne zęby?

Polecane posty

Gość Białe zęby

Proszę Was bardzo o pomoc. Chciałabym poprawić sobie ząbki, wybielić, wstawić sobie 2 szóstki na dole. Poza tym, na górze mam dwie 3 wysunięte lekko do przodu, czy można zrobić coś z jedynkami i dwójkami, żeby je jakoś wszystkie wyrównać, tzn. w jakis sposób je nadsztukować.Aparat odpada. Interesuje mnie jakiś szybszy efekt niż noszenie aparatu. Pytam sie tu na forum, ponieważ jestem z małego miasta, gdzie są tylko "zwykli" stomatolodzy. Podejrzewam, że jeśli chodzi o zrobienie takiej kosmetyki, potrzebny jest jakiś inny specjalista w tej dziedzinie. Nie bardzo mam sie kogo doradzić w tej sprawie, być może ktoś z Was miał do czynienia w tym temacie i podpowiedziałby mi kogoś sprawdzonego, doświadczonego i pewnego. No i ciekawi mnie przybliżony koszt takiego "przedsięwzięcia" (jeśli ktoś wie). Jestem z woj. war-mazurskiego, a więc najlepiej żeby to był lekarz z tych okolic, ale nie koniecznie. Z góry dziękuję.

Gość Białe zęby
plissss

Gość białe zęby
nikt nic nie doradzi

Gość blehh
moja droga, aparat i koniec:)

Gość ząbki
A może jakieś licówki lub koronki. Co jest lepsze? Wiele ludzi sobie robi tego typu "zabiegi" i wygląda to bardzo dobrze.