Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..ONA..

CZY TO JEST PRZYJAŃ CZY TO JEST KOCHANIE..?

Polecane posty

Gość ..ONA..

Mam już swoje lata.. i kilka związkó za sobą. Po długim czasie i po kilku przejściach znalazłam mężczyznę z którym jest mi dobrze.. Skąd wiadomo? Skąd mam wiedzieć co do niego czuję? Czy to jest to na czym mi zależało przez całe życie? Skąd wiadomo czy to ta osoba? Poza tym, że to "się wie.."?

Gość *irminka****
A ja przekornie powiem że tego tak na prawdę nigdy się nie wie , nigdy nie jest się tak do końca pewnym.

Gość ..ONA..
Moja siostra ma już męża i ona jak i tysiące innych osób mówiła mi że to się wie.. Ale skąd? Moze szcześliwe mężatki coś doradzą?

przyjaźń jest według mnie najwyższym uczuciem. w porównaniu z przyjaźnią miłość wypada dosyć prymitywnie. w kwestii \"to się wie\": istotnie, jeżeli ma się z kimś spędzić całe życie powinno się to wiedzieć i tak właśnie jest w większości przypadków (włączając w to mój). pozostaje mi tylko życzyć szczęścia (czymkolwiek jest ono dla pani NIEJ) i miłego dnia.

Gość ..ONA..
Doświadczenie życiowe jednak weryfikuje wiele prawd..

zdecydowanie: przyjaźń jest najmocniejsza i najuczciwsza. Przestajesz przyjaźnić się za poglądy, a nie dlatego, że kogoś innego polubiłeś...

Gość ..ONA..
Nie taka znowu "pani".Mam 25 lat, mój mężczyzna 27.Jest kochany i ja też mam ochotę być dla niego szczęściem, ot tak, bezinteresownie.. Wiem, że to za krótki czas,żeby ocenić czym jest łączące nas uczucie.Ale Wasze podpowiedzi moźe ułatwiłyby zrozumienie nazych relacji i podążanie właściwą rogą..

Gość jagooo
hmmm a ja czuje ze moj facet to ten...porownywalam sobie to co czulam gdy bylam w zwiazkach z innymi facetami i teraz jest inaczej...nie czuje tego wielkiego kamienia na sercu, ktory znikal po zrywaniu z poprzednimi facetami...teraz jest mi lekko...

dzięki - zapraszam zawsze do mnie. Do kogoś nie chadzam, chyba, że ugryźć.. ------------------- Przepraszam, nie jestem miła dzisiaj... ale w czwartek któryś mi przejdzie...