Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat_lotosu57

Jak to u Was jest z jedwabiem?

Polecane posty

Gość kwiat_lotosu57

Naczytałam się o tym jak to od razu poprawia wygląd włosów,nabłyszcza i w ogóle jest super.No to kupiłam,ale jedyny efekt to wygładzenie,poza tym nijak nie zmienił się ich wygląd.Może to dlatego że mam Profisilk a nie Biosilk?Jak myślicie?Kupić Biosilk?

Ja tez używam jedwab biosilk. Szczerze mówiąc to może są bardziej błyszczące, lecz ich kondycja nie poprawiła sie znacznie. Zależy od rodzaju wlosów.

Trzeba używać z umiarem ,ja sie za dużo wetrze to później zostają tłuste pasma

Ja głownie stosuję jedwab do prostowania. Ale też po umyciu włosów rozcieram kroplę w dłoniach i nakładam na wilgotne włosy, a dopiero potem suszę. :) Zauważyłam, że od czasu jak stosuję jedwab to włosy mniej mi wypadają. :)

Gość frestylewq
ale jedwab to głównie silikony... nic dbrego dla wlosów w nadmiernej ilości. dla cery też. wytłumaczę to obrazowo (ale ostrzegam bedzie smiesznie) - silikon to taki wypełniacz, ok? jak macie cos w łazience do uszczelnienia dajecie taki silikon sanitarny i jest git bo on ładnie zakrywa dziurki, wygładza je itp.. wydłubiecie go ze ściany i co i jest tylko gorzej... I tak jest z silikonem w ksometykach do cery czy włosów -efekt jest świetny jak jest to na włosach - opłkany jak sie to zmyje!!!!

Gość jdbavljbfj
ja używam odżywki z jedwabiem Sleek Silk i jest spoko:) wydaje mi się, że lepszy niż biosilk, ale może tylko mi się wydaje:)

Gość ee no
Biosilk jest totalnie do dupy, przetłuszcza i obciąża włosy najlepszy jedwab jest z firmy urban traib