Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bingo bangoo

czy mozna wpasc uzywajac prezerwatyw??

Polecane posty

Gość bingo bangoo

chodzi mi o to czy mozna zajsc w ciaze uzywajac gumek jako jedynego srodka antykoncepcyjnego?? wykluczam oczywiscie zsuniecie sie bądz pęknięcie prezerwatywy. czy one poprostu zawodzą?? pytam sie gdyz, kochalam sie z moim chlopakiem. gumka nie zostala uszkodzona ani nie zsunela sie. a tu okres spoznia mi sie kilka dni, makabrycznie bola mnie piersi, a na dodatek od ok.2 tyg mam gesty bialy bardzo obfity sluz. jutro zdrobie test dla pewnosci, ale, czy t o w ogole mozliwe abym byla w ciazy?

Gość mały_smok
Pewnie że można. Np gumka mogła byc dzieurawa - o ile miał wytrysk w tobie. A ze ci sie okres spóźnia to jest mnóstwo innych możliwych powodów. Powodzenia

Gość jola87
Żadna metoda antykoncepcji nie zapewni stuprocentowej ochrony przed ciążą lub chorobami przenoszonymi drogą płciową. Wiele przypadków zsunięcia się bądź pęknięcia prezerwatywy wynika z nieumiejętności właściwego jej użycia - gdy na przykład partnerzy stosują sztuczne nawilżacze na bazie olejków, rozdzierają prezerwatywę palcami lub nie przytrzymują jej w momencie wycofywania członka z pochwy.

Gość jola87
Żadna metoda antykoncepcji nie zapewni stuprocentowej ochrony przed ciążą lub chorobami przenoszonymi drogą płciową. Wiele przypadków zsunięcia się bądź pęknięcia prezerwatywy wynika z nieumiejętności właściwego jej użycia - gdy na przykład partnerzy stosują sztuczne nawilżacze na bazie olejków, rozdzierają prezerwatywę palcami lub nie przytrzymują jej w momencie wycofywania członka z pochwy.

Gość bingo bangoo
no to ladnie mnie pocieszylyscie ;P ja jeszcze nie slyszalam aby ktos zaszedl w ciaze uzywajac prezerwatywy ktora nie zostala uszkodzona ;] dodam jeszcze, ze nie bylo wytryku we mnie ;] ale no coz ;] jutro sie okaze ;]

Gość beri beri
czy można wpaśc gdy pęknie gumka ale sie nie ma jeszcze wytrysku???

Gość MałaD
wiecie co czytajac to troche sie wystraszyłam a zatem śmiać mi sie chcialo kazda ma inne zdanie . moim zdaniem nie kazdej sie zdarzy zajsc w ciaze z uzyciem prezerwatywy kazda ma inne dzialanie. lecz ja mam wystarczająco małolat jak na wspołzycie przynajmniej ja tak sadze a jednak to zrobilam ale teraz wiem ,że kiedy nie bede miala pelne 18lat tego nie zrobie wiem jaki to jest strach pomyslcie logicznie dziewczyny majace 16,17 lub 18 lat majace takie problemy to po co to robią?sama jestem przypadkiem takiego czynu i sama siezastanawiam czy nie jestem w ciazy... lecz musze jakos temu zaradzic bo gdyby moi rodzice sie dowiedzieli mam 100% pewność ze juz nie mialabym gdzie mieszkac. czekam cierpliwie na okres lecz sie boje..nie komentujcie tego conapisalam bo moze nie mam racji ale pisze jak mysle.