Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filifionkaa

czy kiedykolwiek cos wygraliście?

Polecane posty

Gość filifionkaa

czy kiedykolwiek wygraliście cos w jakimś konkursie? kracie w jakieś gry, wysyłacie kupony?

Gość dontyouknow3
nic nie wygrałam...gram bardzo rzadko

Gość labamba32
ja 3 tys w totka jakies dwa lata temu. To był mój pierwszy wysłany los, kolega mnie namówił, no i prosze okazał sie szczęśliwy, już nigdy więcej nie udało mi się tego powtórzyc

Gość wygralam zycie na loterii

Gość oddalam sie rudemu
1000 zl w losie sztabka zlota :D

Gość Sophisticated
w konkursie radiowym wygralam książke

Gość a ja wygralam
napisze Wam cala liste :) - 15 kupkow z roznych konkursow - 10 koszulek - aparat fotograficzny - maszynka do gotowania jajek - weekendowe pobyty w hotelach - bilety do kina, teatru, koncerty - ksiązki -płyty - kosmetyki i wiele innych :)

Gość a ja wygralam
aa, i kiedys wygralam mięso ze słonia w radiu zet :)

Gość ja wygrałam
koszulkę w RMFie.Jakieś 2 lata temu.Od tego czasu nic ;)

Gość mamaGoni
a ja wygrałam w konkursie Gerber bluzę dla dzieca i teraz wysyłam kolejne etykietki, bo planuję wygrać czapę z bandanką, ale zobaczymy, czy mi szczęście dopisze.

Gość Elizawieta
No własnei patrzyłam na ich stronie, niestety nic nie wygrałam, ale może jeszcze wygram czapkę z bandanką. Moja siostra wygrała kiedyś w ich konkursie bluzę

Dawno temu na obozie szkolnym wygrałam świnię skarbonkę z gliny. Od tamtej pory nic kompletnie :D

Gość kangurzątko
co do Gerbera, to moja siostra wygrała u nich też bluzę. dla juniora oczywiście :D - on pochłania te słoiczki i soczki jak tornado jakieś.

moja mama ostatnio wyrgala toster - w jakiejs margarynie ja kiedys wygralam kilka tys (starych zl) w lotka (kilka razy kiedys zagralam), raz bylam w kasynie i w jednorekiego bandyte wygralam ale tylko kilkanascie zlotych, w loteriach fantowych (tych za mlodych lat) tez zawsze udawalo mi sie zgarnac jakies nagdrody z wyzszej polki, kiedys do mnie zadzwonili z radia (bez zglaszania sie losowali numery i tzreba bylo cos powiedziec na pocztaku zamiast halo - oczywiscie tego nie powiedzialam ale i tak mialam farta ze mnie wylosowali) mozna bylo tego dnia wygrac 25 000 zl, kiedys na uczelni rozdawali zdrapki i do wygrania bylo nic, cukierki albo 5 szt plecakow no i ja zgarnelam 1 plecak ale ogolnie raczej nie biore udzialu w konkursach

no i jeszcze w konkursach takich papierosow koszulke, zapalniczke i torbe - w kazdej edycji cos innego

Nie mam szczęścia do gier.:( Kiedyś znalazłam 20 zł w chipsach Lays i to była moja jedyna wygrana.:P

Gość PREMIER DOnald TUSK

Gość PREMIER DOnald TUSK
JA wyggrhałem wyboggrhy wggrheszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee od miesiaca chodze w piluchach ze szcescia

A ja wygralam (z tych cenniejszych): drukarke klawiature bezprzewodowa plyty szczoteczke elektryczna wypalare dvd wycieczke do werony:) i jeszcze wiele innych rzeczy ale nie wszystko pamietam:)