Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoko1

szukam noclegu w poznaniu na najbliższy piatek

Polecane posty

Gość kokoko1

Obdzwoniłam kilkanascie miejsc - wszędzi epozajmowane. mam ważne wykłady i nie moge ich opuścić a nie mam gdzie przenocować. Może znacie jakieś kwatery, internaty gdzie jeszzcze mogłabym spóbować. (oczywiście hoteli nie biorę pod uwagę :(

Gość kokoko1
chyba się zdecyduje na nocleg na peronie :o nastawczy obiecał mi koc i cieply posiłek,zaproponował mi miętoszenie jego wora,ale ja zdecydowanie wole seks oralny :classic_cool:

Gość gość
Polecam wynająć komfortowy apartament w Poznaniu http://www.homeapartments.pl/ To jest zupełnie inny hotel, luksusowy i w atrakcyjnej, niewygórowanej cenie. Pokoje są piękne, eleganckie, wygodne. W takim hotelu miło spędza się czas. Taki hotel jest wprost idealny na służbowe delegacje, czy zaproszenie ważnych gości. Ja miałam okazję nocować w tym hotelu podczas wyjazdu służbowego do Poznania. Pozytywne wrażenia z wizyty w tym hotelu są gwarantowane.

Gość gość
ja spałam u takiej jednej starszej Pani na osiedlu przyjaźni. Bierze 35 zl za nocleg. Mieszkanie prywatne ale masz do dyspozycji cały pokój., dostęp do kuchni i łazienki jeśli jesteś zainteresowana napisz: lidzia289@wp.pl