Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia12

Kolczyk w języku...

Polecane posty

Siemka mam 12 lat i przebijam sobie język (w wakacje) nie boje sie tylko interesuje mnie do ilu mniej wiecej cm puchnie język bo kolczyki podobno dają 2cm. Plis o odpowiedź:)

Gość qrquma
a mama co na te twoje wymysly?ogarnij sie dziecko i wez sie za nauke.

Słuchaj qrquma moi rodzice nie mają nic przeciwko ponieważ mam kolczyk w pępku. A w nosie miałam 2 razy i moge sobie przebic kiedy mi się zachce. Dla normalnych: odpisujcie na pytanie plis

Gość Rob
Wlaśnie ktoś normalny udzielił Ci odpowiedzi. Skoro rodzice nie mają zastrzeżeń to niewiele też można oczekiwać od dziecka. Możesz się poprzebijać w dowolnych miejcach dowolna ilość razy Liczba "przebić" rośnie wraz z kwadratem głupoty. Obawiam się, że ostatnie zdanie będzie zbyt trudne. Ciekawe co będzie jeśli podczas przebijania uszkodzony zostanie nerw i wynikną z tego takie problemy, że zapomnisz o jakimkolwiek przebijaniu.

Gość hm pytankoe
język wyglada jak kotlet mielony i jest tez takiej wielkosci ;) opuchlizna schodzi po tygodniu, po tygodniu idziesz do salonu i zmieniasz kolczyk na krótszy i koniecznie z rodzicem, inaczej ci nie zrobia bos za mała :P

Gość hm pytankoe
Rob a co ty tu wytykasz, ze ilosc elementem glupoty? :o

Do:hm pytankoe dzieki za odpowiedz :):) do studia piercingu ide albo z mama albo tata ale to studio nie wymienia potem kolczyków na krotkie a i chciałabym sobie zostawic ten dlugi bo moja kuzynka i moj wuja maja i maja dlugi i mowia ze tak lepiej ale boje sie ze nie bede mogla dokladnie mowic i tzn wytykac jezyka odp plis a i jeszcze czy bardzo sie sepleni na początku??