Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budowniczka

co myslicie o tym domku??

Polecane posty

bardzo fajny tylko pamietaj, ze na gorze bardzo Ci sie ogranicza powierzchnia uzytkowa przed spadek dachu

Gość domek ok
bardzo ładny ale nie za mały?

Gość *+*+*+*+*+*+*
w sumie ładniutki ale wolałabym z ganeczkiem i zamiast tego strychu wielkiego możnaby zrobić strych i pokój:)

Gość budowniczka
ale po nam wiekszy??? mamy jedno dziecko przynjamniej narazie taki domek latwiej jest utrzymac poza tym jest troche tanszy w budowie teraz mam pokoj 8m2 wiec maly domek mi wystarczy lubie takie przytulne

Gość *+*+*+*+*+*+*
j aswój sama zaprojektuję. tzn dam pomysł na projekt a znajomy mi go przeniesie profesjonalnie na papier:)

Gość budowniczka
AGA 29 TEZ JEST FAJNY NAM ZALEZY NA PROSTOCIE I CHCEMY ZEBY BYL SKROMNY

Gość jak z jakiego amerykańskiego
filmu :O

My w każdym razie mamy podobne podejście do Waszego... Z tym, że mi zależało na spiżarni przy kuchni, wejściu z garażu do domu (na szczęście wejście jest przez wiatrołap więc nie powinny śmierdzieć spaliny), a na piętrze w miejscu strychu, który będzie podzielony będzie garderoba do której będzie się wchodzić z sypialni i pralnia :)

Gość budowniczka
ALE PRZECIEZ NIKT NIE MOWI ZE MUSI BYC AKURAT ZIELONY PRZECIEZ MOZNA ROBIC ZMIANY W PROJEKCIE NIE MUSI BYC TAKI JAKI JEST NA PLANIE

Gość Magras
jest taki .... kwadratowy

Gość budowniczka
NAM SIE PODOBA AGA KIEDY ZAMIERZACIE ZACZAC BUDOWE? ZALATWIACIE JUZ JAKIES PAPIERY??

Gość zupelnie mi sie nie podoba
1. kolory dobrane do kitu 2. nie podoba mi sie gdy garaz jest zintegrowany z domem 3. podoba mi sie budownictwo z cegly takie jak np. w Holandii, nie lubie tynkow 4. wejscie z tymi cienkimi palami wyglada jak prowizorka 5. O wiele za male okna To tyle. Sorki za krytyke, ale mnie osobiscie podobaja sie zupelnie inne domy.

dzięki dziewczyny, Mężuś miał oko i znalazł :) Nie zależy mi na dużym domku, ale każdy ma swoje potrzeby. Dla naszej rodzinki, nawet jak się powiększy będzie optymalnym rozwiązaniem. Poza tym nam zależało na ładnej działce i taką właśnie kupiliśmy. Ma 13 arów :) czyli będzie piękny ogród :)

Gość budowniczka
NO PRZECIEZ OKRAGLEGO SOBIE NIE WYBUDUJE KAZDY DOM JEST KWADRATOWY A CZASEM PROSTOKATNY

Gość MAM PYTANKOOO
Aga29 moge Ci zadac osobiste pytanie i z innej beczki ??? bo sie martwie ....

Gość ladny ale skoro tylko
jedno dziecko to po co Wam tyl pokoi - jezeli sie zdecydujecie to zlikwidujcie ten pokoj na dole i tam przeniescie kuchnie - bedziecie miec przestronny salon

Gość budowniczka
ALE NIKT NIE POWIEDZIAL ZE BEDZIEMY MIEC JEDNO DZIECKO NARAZIE MAMY JEDNO DOPIERO MA 2LATA WIEC MAMY JESZCZE CZAS

Gość budowniczka
GARAZ PRZY DOMKU?OWSZEM WIDZISZ NAD GARAZEM BEDZIEMY MOGLI ZROBIC SOBIE WLASNIE GARDEROBE I PRALNIE TAK JAK KTOS TU NAPISAL CHOCIAZ INACZEJ MYSLELISMY MY WYBRALISMY PROJEKT WEDLUG NASZYCH POTRZEB

Gość MAM PYTANKOOO
Aga29 moge Ci zadac osobiste pytanie i z innej beczki ??? bo sie martwie .... co to znaczy u Ciebie w suwaczku ze nie ma Cie juz 5 miesiecy, kochamy Cie ???????

oj jeżeli chodzi o budowę to zaczniemy za jakieś 3 lata :) Dopiero w ubiegłym roku kupiłam mieszkanie 54 m2, zrobiłam remont więc mamy gdzie mieszkać Ale wydaje mi się, że już prawie w 100% zdecydowalismy się na ten właśnie projekt

hmmm w suwaczku.... teraz już po częście potrafię mówić o tym w miarę spokojnie... straciłam ciążę