Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesolego alleluja

poanowie - jaki kolor bieliznyy lubicie najbardziej? do pan - jaka...

Polecane posty

Gość chłop ze wsi
No joki ? Biały w środku, brązowy z tyłu, żółty z przodu

Kolor- Czerwony krój- Raczej bokserki, stringi nie pasują do mojej figury ;) zresztą źle się w nich czuję

Gość ola33
Ja uwielbiam i mój mąż też. czarna, czerwon. Ostatnio zakupiłam w BonPrix koronkowe body, czarne, na ramiączkach zakrywające całe ciało razem z nogami, które ma dziurę w kroku. CUUUDO!!! Mój mąż jest zachwycony!!! Ja też.

no wlasnie jestem ciekawa, co na to faceci - co lubia, w jakim guscie, kolorze itd Czy zawsze goruje perwersja i niebanalnosc, czy raczej klasyka z elegancja. Ale chyba sie dizs nie dowiem, cos malo tu ich;)

Gość OOOooo witame wutke-dawno ciem
nie było 🖐️

Gość uuuuuuuupp

Gość pończoszki
Blondynka: zestaw biały(pończochy, stringi biustonosz) Szatynka, Brunetka, Ruda: czarny zestaw Kobiety w pończochach są supersexi. po seksie lubie gdy moja Laska łapie kutasa nogami i obciąga mi. obiąganie stopami jest super !!!!!!!!!!!!!!!!!1

najlepsza jest biała. albo czarna. eleganckie wykrojenie biustonosza (push-up, albo nawet podwójny;) ), jesli chodzi o majteczki... wszystko jedno jaki krój, aby nie bokserki:o na mnie dzałałyby raczej odstraszająco. tak samo jak całkiem zabudowane (znaczy sie bez żadnych seksownych wycięć, ramiączek, koronek, siateczek, itp....) body. ;););) I absolutnie żadnych podkolanek antygwałtek. I koloru cielistego. Nie znoszę!!:)