Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia19g

juz nie daje rady pomocy

Polecane posty

Witam, jestem 5 miesiecy po slubie i zakochalam sie w koledze z pracy i to tak bardzo mocno:( jestem zalamana.......

Gość Jestes...
zauroczona... Zastanow sie dlaczego wyszlas za maz wlasnie za tamtego faceta? Moze jestescie dlugo ze soba i to rutyna, ale nie daj sie zwiesc, bo nie warto;-).

Gość Jestes...
Basiu a jak dlugo jestes juz z mezem w zwiazku? Zastanow sie spokojnie nad Wami. Nie podejmuj pochopnych decyzji. Skad wiesz, ze to milosc w stosunku do tego kolegi z pracy?

Jestes... jestem pol roku po slubie ale mecze sie w tym zwiazku wogole nie czuje sie wazna dla meza a to z kolega ciagnie sie drugi miesiac i coraz bardziej mi na nim zalezy i chcialbym z nim byc...

Gość Jestes...
a przed slubem byliscie dlugo ze soba? Czy na pewno dobrze znasz tego kolege, wiesz faceci na poczatku wszyscy sa slodcy...;-). Mezczyzni tez maja tendencje po slubie mniej sie starac, wydaje im sie, ze juz nie musza, a jest na odwrot. Moze zagadaj z mezem o tym?

Gość yessss
ja jestem tez nie dlugo po slubie i w pracy zartuje sobie z kolega ktory ma rowniez zone i nie widze nic w tym zlego puki nie pojawi sie cos wiecej niz uczucie,ze kogos lubisz... jesli chcesz uratowac malzenstwo to zostan obojetna na kolege z pracy.

Gość to najwieksza bzdura
ale z ciebie szmata ..... serio ... haha a najlepsze jest zdanie po wczorajszej klotni z mezem wiem ze to nie zauroczenie tylko milosc... buahahabahbaha