Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.m

pytanie do 30-latek

Polecane posty

Gość mr.m

Mam pytanie do kobiet w wieku około 30 lat. Hipotetycznie poznałyście miłego faceta w wieku 31 lat, wszystko fajnie, spotykacie się i nagle w czasie intymniejszych rozmów okazuje się że nie spał on jeszcze z żadną kobietą, jest prawiczkiem. Przyczyna – nie spotkanie dotąd żadnej kobiety do której by czuło się coś poza chucią, a co za tym idzie nie chęć do „wymiany płynów” z osobą do której się nic głębszego nie czuje. Co robicie w takiej sytuacji? - zdajecie sobie sprawę że z kolesiem musi być coś nie tak, jak tyle lat nie działał nic w tym względzie, i lepiej szybko uciekać ? - tym bardziej was zainteresował? - przeraża was 30 letni chłop bez doświadczenia ? - co on robił całe życiy? - musi być beznadziejny jeśli tak się wykierował? - itp. itd., po prostu jestem ciekaw jak byście na coś takiego zareagowały. Nie ma co gadać, mówię o sobie. Ostatnio poznałem kobietę która okazała się być wszystkim czego potrzebuję. Niestety swoim brakiem doświadczenia i wyznaniem, od razu okazało się że interesuję ją po tym już tylko jako dobry (nietypowy?) przyjaciel…. Gorzej być nie mogło Z racji powyższego, zastanawiam się czy jest w ogóle sens w moim wieku próbować jeszcze to zmienić, czy też dla każdej kobiety będę tylko pseudo facetem nie wartym zainteresowania się nim. Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi :)

Z jednaj strony szacunek, że nie chciałeś nawet nigdy spróbować jak to jest być z kobieta a z drugiej niedowierzanie, ze jeszcze tacy mężczyźni się zdarzają. Oczywiście trochę lęku też by było.

Gość przeciez nie ma normy

Mnie nie przeraża,to nawet miłe że facet ma swoje zasady i z byle kim nie idzie do łóżka bo tak trzeba ....