Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxsw

prosze o pomoc

Polecane posty

jestem w 31 tygodniu ciążu, mam wrażenie, że mój lekarz ma coraz mniej czasu dla mnie. chodze prywatnie, chcialam juz porozmawiać o porodzie, gdzie bede rodzic, jak, z jakimi kosztami musze sie liczyc. oczywiscie powiedzial mi ze jeszcze za wczesnie. jak mialam infekcje nawet mnie nie zbadal. chcialabym zmienic lekarza, ale boje sie ze juz za pozno. roradzcie, czy wszyscy lekarze tak sie zachowuja?czy ja jestem zbyt wybredna

tylko, ze za dwa miesiace bede rodzic, a mam go ochote opiepszyc!

Ciężko mi jest powiedziec coś kolwiek na Twojego gin.,ale ja miałam gin.że wizyta u niej trwała 5 minut łącznie z USG.Nie pokazała mi nawet dziecka,a jak pytałam o pewne rzeczy /bo jestem już po poronieniach / to mi powiedziała,że mam psyche chorą.Zmieniłam gin. wizyta trwa ok. 30 minut,na każde pytanie mi odpowie,ostatnio mnie nawet przytuliła do siebie.Musisz sama decyzje podjąc,ale jak zauważyłas,że podchodzi do Ciebie tak o aby wziąc kase to zmien gin.Jesteś już w ciąży wysoko i naprawde dla Twojej pewnosci i spokoju było by dobre ,abyś wiedziała,że wrazie czego wiesz gdzie i do kogo zadzwonic o każdej porze dnia i nocy.Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i życze powodzenia

nie wahaj się, zmień lekarza. za późno bedzie wtedy, kiedy przez jego niedopatrzenie, brak zainteresowania itd stanie się coś niedobrego.

Dodam,że jak poszłam do tej drugiej gin. to powiedziałam,że chodzilam do innej,ale jej nie ufam,bo mnie traktuje tak o rutynowo i jeszcze ubliża.Wiesz co jeszcze mi powiedziała ta druga gin.,że jak będe miała jakiś problem,a ona mnie będzie mogła uspokoic to abym do niej dzwoniła.To jest doktor!!!!!!!!!!!!!!!!Ale niestety nie wszyscy są jednakowi.Jeżeli nie masz zaufania do obecnego to ja Ci radze ,abyś sobie zmienila lekarza

chyba zmienie. place za cos a nie ma dla mnie czasu...a 5 minut to baaardzo dlugo jak na mojego lekarza.....

kochana, jeżeli czujesz się u tego gina źle to zmień bez żadnych wyrzutów sumienia. To TY i Twoje dziecko macie mieć komfort a nie lekarz, któremu się chce lub nie Ciebie uspokoić. Powodzenia :)

Zapytaj w miejscowosci gdzie mieszkasz o dobrego gin. i zmykaj szybko do niego.Szukaj lekarza jeżeli jest to możliwe który przyjmuje prywatnie i równocześnie pracuje w szpitalu.Potem w szpitalu będziesz miec opieke zapewnoiną,bo zazwyczaj lekarze o pacjętów którzy do nich chodzą prywatnie dbają.

Wejdz na topik 2 obumarłe ciąże-tam jest dziewczyna Meggi z Krakowa.Wiem,że ma bardzo dobrą gin.Ja jej nadnienie o Tobie-napisze jej zaraz maila i poprosze aby odpisała na topiku Dwie obumarłe ciąże.

Znam dziewczyne z Krakowa i wiem,że ma bardzo dobrą gin. w Krakowie.Zaraz napisze do niej maila i poprosze aby Ci odpisała na topiku Dwie obumarłe ciąże.Zaglądnij tam póżniej.Wiem,że on asobie bardzo chwali tą gin.Meggi jest też po 2 poronieniach ,obecnie jest w ciąży i wszystko jest dobrze

Sorry,za 2 podobne posty,ale coś mi się komp przyblokował i myślałam,że pierwszy post nie poszedł

wysłałam już maila do Meggi i napewno Ci odpisze,bo to dobra dziewczyna-zaglądnij tylko na ten topik Dwie obumarłe ciąże.

Meggi nie może wejśc na topik bo coś jej muli komputer.Kazała abys do niej napisała . ania.a24@wp.pl

Ja jej naświetlilam sprawe.Napisz do Niej.Pisz u nas na topiku Dwie obumarłe ciąże.Będzie nam bardzo milo jak dolączysz

Ja jej naświetlilam sprawe.Napisz do Niej.Pisz u nas na topiku Dwie obumarłe ciąże.Będzie nam bardzo milo jak dolączysz

Ja znam swietnego ginekologa w Krakowie. Polecam ta kobiete z calego serca, jest swietna. Pomoze Ci we wszystkim a i porod bedziesz miala zadbany. Podaj mi swoj adres to wysle Ci numer. Ona pracuje w szpitalu Siemieradzkiego. Przyjmuje prywatnie na osiedlu Oswiecenia.

gazxsw Teraz to Ciebie Meggi szuka-napisała posta na topiku na ktory Ci dalam namiary Buziaczki👄👄👄

Meggi jak to zrobiłaś,że trafiłaś na ten topik? Strzał w dziesiątke:D:D:D:D:D

nie pytalaś wcześniej,a tak na prawde to ja nie mam,bo ja swój komputer przenosny mam z wejsciem do netu z ery i mam do dupy zasięg,ale obecnie jestem u mamy i skype jest.Napisze Ci nr. mailem