Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata578787841

co mu jest?

Polecane posty

Gość Agata578787841

Pytam bo nie jestem doświadczona wte sprawy mam 16 lat ostatnio rozpoczełam współzycie z 29letnim mezczyzna i on podczas seksu dziwnie sie do mnie zwraca....padaja okreslenia typu"Szybciej suko" "dobrze szmato""teraz ci pokaże"i takie tam..Po seksie znow jest normalny czuły i delikatny...dlaczego sie tak zachowuje podczas stosunku?jak zadałam mu to pytanie to powiedział że to taka gra?Ale jaki to ma sens..?Po co?Inaczej to sobie wybrazałam myslałam że podczas seksu ludzie zupełnie inaczej sie do siebie zwracaja

Gość Agata578787841
nikt mi nie pomoże?

Gość hehhhhhh
Dzieeeeeeeckoooo... Do szkoły a nie do seksu :O

Gość jaki to sklep
napisalabym Ci cos, sle mi sie po prostu nie chce...brak slow....

Gość Agata578787841
umiecie czytac ze zrozumieniem.?ja nie prosiłam o komentowanie mojego wieku?Niektórzy są juz wystarczajaco dojrzali w wieku 16 lat inni maja 26 i nie są!A ja jestem!!Wiec darujcie sobie te komentarze... Roozmawiałąm znim o tym ale on wciaz podkresla że nei widzi wtym nic złego i że przesadzam

Gość jestes dzifkaaaaaaaa
on ma 29 lat chba nie wierzysz ze jest z toba z miłości/...?

Mój kiedyś też zaczął,ale ja stanowcza byłam i od razu powiedziałam że owszem mogą być sprośności ale wulgaryzmami to nie będziesz do mnie przemawiał..

Gość deel
poprostu niektórych to kręci a innych nie. naprzkład moja żona nie chciałaby bym ją wyzywał "ty suko, dziwko" czy ćoś tam (z resztą mnie też to nie bierze) ale czasami bardzo ją podnieca jak mówię "zerżnę cię ostro" " czy "zaraz się w tobie spuszcze" itp. wtedy ona mówi "tak rżnij mnie mocno, twoim twardzielem" itp. poprostu to nas czasami podnieca. ale lubimy też kochać się "romantycznie" szepcząć "kocham cię" itp. wszystko zależy od sytuacji, i zgrania partnerów.

Gość a teraz ciekawe
spadaj suko...:D:D:D