Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasti19

Ciąża? Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość Jest taka możliwość
tak właśnie - przy polityce prorodzinnej proponowałabym jej w pierwszym rzędzie postinor....póki nie doczytałam że to tydzień temu. Zresztą wszystko mi jedno co myslisz. A tak jak napisałam wcześniej - istnieje możliwość zapłodnienia przy przeniesieniu spermy do pochwy ręką. Koniec. Kropka. A kłócić się z tobą nie zamierzam.

Gość elisa05
postinor.kazda robi jak uwaza.macicę w Ace wsadzic najlepiej to moze jeszcze sie uda wam wszystkim po tym zajsc w ciaze.powodzenia

Gość Jest taka możliwość
ty jak widzę nie dość że nerwowa jesteś, to jeszcze złośliwa bardzo. Mogę tylko współczuć twoim bliskim...

Gość nasti19
obiecuje napisać

Gość elisa05
nasti19 napewno nie jestes.mam 22 lata i przez parę lat zabawialam sie tylko nigdy nie zaszlam w ciazę. nie tyle zlosliwa co ironiczna. poza tym wolnosc wypowiedzi.a to prawda ze kobiety wpierw pakuja hormony potem spedzaja a na koniec w wieku 28-32 lat chca miec dzieci.ale bledow mlodosci nie da sie naprawic.a w mojej rodzinie wszyscy są szczekaci:D

Gość nasti19
dzięki za wypowiedzi:)

Często mam podobne schizy, mimo, że podstawy ku nim są \"tyci, tyci\". Często uprawiam z moim partnerem petting, zawsze staram się być ostrożna, ale później i tak się denerwuję. Podobno takie zachowania i myśli są wpisane w przedział wiekowy 18-25 lat. To tak na marginesie. Teraz też mi się spóźnia okres, zrobiłam dwa testy, oba wyniki negatywne. Głowa do góry! Szanse są, ale nie należy się od razu stresować to tylko opóźnia miesiączkę i potęguje zdenerwowanie). Myślę, że będzie OK.

Jest taka możliwość - chętnie poczytam o tych badaniach nad niepokalanym poczęciem i o teorii jednego plemnika. Możesz podesłać jakiegoś linka?

Gość korneliaaaa
Elisa05 - nie wiem czemu Ty się denerwujesz-jest możliwość zapłodnienia przez preniesienie plemników ręką ale jasne,że prawdopodbieństwo ie jest duże że akurat tak zajdzie w ciąże-i to ,że Ty tak nie zaszłaś nie znaczy że to reguła....

Gość elisa05
zapytajcie wszystkie 30-stki to wam powiedza jak się zachodzi w ciążę przez petting.

Gość Jest taka możliwość
następna złośliwa - gdzie napisałam o "niepokalanym poczęciu"??? Poczytaj sobie badania wykonane przez prof. Izdebskiego, seksuologa na UW i Uniwersytecie Zielona Gora. Myślę, że w googlach coś znajdziesz, o ile tylko będziesz chciała. Pozdrawiam

Gość korneliaaaa
na ręce nie ale bez penetracji-jedna dziewczyna w akademiku zaszła a on ocierał się o nią -to się nazywa pech-dziewica:P

Gość elisa05
niepokalana byla tylko Najświętrza Panienka.a nie wszystkie inne kobiety

jeśli ktoś nie uprawia sexu, to jest niepokalany, jeśli z tego miałoby być dziecko, to jest to niepokalane poczęcie.

Gość deggialka
male prawdopodobienstwo, ale naprawde istnieje... jak wszyscy wiedza sa pary ktore na przyklad odbywaja stosunki przerywane i nie wpadaja, ale to nie oznacza, ze taka mozliwosc nie istnieje... niestety... nawet najmniejsza ilosc nasienia wprowadzona w dowolny sposob do pochwy wiaze sie z ryzykiem ciazy...

Gość zdanie takie jak poprzedniczka

Gość Malgoska988
nie straszcie dziewczyny, wiem co przezywa!!! Wyluzuj, nie mozna tak zajsc w ciaze. Nie rozumiem dlaczego tylko takie pierdoly piszecie. A i od jednego plemnika w ciaze sie nie zajdzie. do tetgo potrzeban jest ich spora ilosc. Jedne musza przetrzec szalak inne przebic scianke komorki jajowej , zeby ten jeden jedyny (ewentulanie 2) mogl sie dostac. Nie piszcie juz bajek. Dajcie dziewczynie spokojnie zyc:) Pozdrawaiam, bedzie dobrze:)

Gość nasti19
heh kochana jesteś:*

Gość elisa05
nie zajdziesz.nie boj sie.ja tyle razy mialam zabawy ze potem naawet testu na ciaze nie robilam bylam pewna

Gość LoooooooooooooooooL
" a od jednego plemnika w ciaze sie nie zajdzie" haha

Gość deggialka
no wlasnie looool :D

Gość LoooooooooooooooooL
:D

Gość ee malgoska
nawet jesli tej spermy bedzie odrobinke a zostanie ona przeniesiona do pochwy to jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze ( niewielkie ale jest)

Gość yesssss
ejj dajcie juz spokoj z glupimi pytaniami!!!!!!!!!!!!!!!!! jak cie macal po wargach sromowych to nic sie nie stnie!!!! myslisz,ze plemniki to kaskaderze?

Gość nasti19
heh... Nio Elisa mam nadzieję... Jak sobie tak siedzę to czuje jakby mi coś w brzuchu się ruszało... taka przewrażliwiona jestem...

Gość coś cichoooooooooo
coś cicho.................

Gość bum bum bum cyk
haloooo

Gość nasti19
ktoś coś mi jeszcze powie?? :(

Gość duza mimi
Wy chyba naprawdę wierzycie w każdą rzecz co ktos napisze.. plemniki musza mieć niezłą predkość żeby zapłodnić (do czego potrzeba wytrysku),a nie że się paluszkiem go włoży do pochwy;]