Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierzynka

Chyba pójdę do męskiej dziwki, mam juz dosyć bycia dziewicą

Polecane posty

Gość ffdkyfd
wiesz jak widzisz kolesia co ci się podoba to podejdz i zagadaj ;) i uważam że bardzo mało jest dziewczyn nieśmiałych teraz są generalnie bardzo pewne siebie kobiety które znają swoją wartośc

Gość ffdkyfd
wiesz jak widzisz kolesia co ci się podoba to podejdz i zagadaj ;) i uważam że bardzo mało jest dziewczyn nieśmiałych teraz są generalnie bardzo pewne siebie kobiety które znają swoją wartośc

Gość ffdkyfd
kafe się znowu zawiesza:O

Pierzynko, odezwij się na maila... Pogadamy, może coś poradzimy w kwestii Twojego problemu...

Dziewcznyno, nie załamuj się, w zyciu czasem tak bywa że jest się jakiś okres samemu ale to nie powód aby takie rzeczy pisać. Tak bardzo chcesz się z kimś przespać ? Nie warto w ten sposób, poczekaj, zobaczysz że warto.

Gość DO facet_poprostu
Dziękuję, że to napisałeś.

Gość ja mam tyle samo lat i też
nie spałam z nikim, mimo że miałam chłopaka, którego kochałam bardzo i byliśmy razem 1,5 roku. Ale mnie zostawił. Niby teraz znowu chce ze mną być, ale mam dość takiego traktowania mnie. To jest straszne dziecko:( W sumie ciesze się, ze z nim nie spałam, nie mam jakichś ogromnych potrzeb bycia z kimś, a jeżeli mam, to może się krępuję bliskości innych ludzi po prostu, nie wiem:) Zawsze chciałam, żeby mój pierwszy facet był ostatnim, jestem typem osoby, która z czasem kocha kogoś coraz bardziej, czyli odwrotnie niż inni ludzie;) I to jest problem. Teraz juz wiem, że faceta na całe życie sobie nie znajdę i już w ogóle nie mam ochoty się z nimi zadawać... W sumie mam jeszcze swoją rękę🖐️

Gość 28letni prawiczek
Ja jeszcze nigdy nawet dziewczyny nie miałem

Gość ja mam tyle samo lat i też
Aha, i nie radze iść do dziwki, ze względu na choroby weneryczne:O Wiesz, zarazisz się wirusem hpv, którego taki człowiek ma na pewno, gumy nie stanowią ochrony, a potem co? Będziesz sama, stara, sfrustrowana i jeszcze zachorujesz na raka szyjki macicy do tego?:O Moim zdaniem już lepiej być dziewicą do końca życia, ja bym się brzydziła kogoś, kogo nie kocham, kogoś, kto spał z setkami jakichś zagrzybiałych kobiet:O I raczej taki akt kopulacji z byle kim byłby dla mnie żałosny, jak znam sobie, to miałabym ochotę umrzeć po czymś takim. A z czarnych scenariuszy, bo w życiu bywa różnie: a jakbyś tak zaszła w ciążę?:O Guma też może zawieść. Przecież to porażkaaaaaa

Gość na stałe
Ja bym nie chciał mieć dziewczyny, co już uprawiała seks bez miłości (czyli się puściła), ale dziewictwo też aż tak mnie nie przyciąga i do szczęścia nie jest mi konieczne

Gość na stałe
Ja ci nie radzę tracić cnoty bez miłości, nie brudź i nie zeszmacaj się tak. Nie chciałbym mieć dziewczyny, co uprawiała seks bez miłości

Gość heh a wy faceci to zawsze
spicie z kims z milosci:O zalosne, sorry ale nie uwierze:O i juz na was sie nie mowi ze sie szmacicie tylko ze MACIE POWODZENIE:O

Gość na stałe
Ja jestem prawiczkiem i jakbym poznał dziewczynę i się dowiedział, że uprawiała seks bez miłości to bym kazał jej wypieprzać z mojego życia

Gość pierzynka
na stałe - zrobiłabym to samo, gdybym poznała faceta, który oceniałby mnie wyłącznie przez pryzmat mojej przeszłości.

Gość na stałe
Jestem porządnym chłopakiem i chcę mieć porządną dziewczynę, co nie zna jeszcze smaku seksu bez miłości i wielu facetów w łóżku

Gość upupupupupupupupupupup
do góry