Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozzzcieprtoszee

jak to jest z tym stazem czemu UP nie przyjal mego wniosku heelp

Polecane posty

Gość pomozzzcieprtoszee

jestem po szkole hotelarskiej teraz studiuje turystyke dostalam oferte stazu w biurze podrozy na stanowisku referatna ds turystyki-dla mnie nic lepszego nie moglo sie trafic jak narazie a Up nie chce rozpatrzec mojego wniosku uwaaga dopiero w lutym!!!! i to nie w 100% moja znajoma dostala staz bez problemu w zwyklym pubie kumpel w firmie budowlanej a co ze mna :(

Gość pomozzzcieprtoszee

Gość Lana Tutner
Proste, mają wtyki u dyrektora UP :o Nic na to nie poradzisz, niby to tylko staż a ciężko dostać... takie cholerne czasy...

Gość ja2
ja tez sie staralam o staz ale nie maja kasy dla stazystow. Beda mieli dopiero w lutym. tak jest bynajmniej u mnie. ale mysle ze kase dostaja odgornie wiec moze w tym jest problem!

Gość pomozzzcieprtoszee
ja 2 a skad jestes? z jakiego wojewodztwa?? no nie maja wtykow zadnych bo wiem napewno

Gość nauczcie się ludzie wreszcie
w jakim kontekście używa się słowa "bynajmniej" :O bo po prostu 90% z was robi straszną wiochę

Gość pomozzzcieprtoszee
mozesz potrzebowac ale czy Up to rozpatrzy :(

Niestety, skoro skończyły im się pieniądze na ten rok, to faktycznie nie masz zbytnich szans na staż. Byłam kilka lat temu na umowie absolwenckiej, która polega prawie na tym samym co staż, ale jest korzystniejsza finansowo dla zatrudnionego absolwenta - i tez musiałam poczekać chyba ze 4 miesiące zanim UP podpisał umowę z moim pracodawcą. Więc - żebym nie była stratna, a pracodawca miał pracownika, na czas oczekiwania zatrudniono mnie na umowę zlecenie. Nie wiem, jakie obowiązuja teraz przepisy, czy można wziąć na staż osobę wczesniej zatrudniona na jakąkolwiek umowę, ale wtedy było to możliwe.