Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa kobietka

Większość Polek jest po prostu brzydka,niestety!

Polecane posty

Gość anonimowa kobietka

Mieszkam za granicą już jakiś czas i z moich obserwacji wynika, że Polki są po prostu brzydkie :(. Ta typowa slowianska uroda wychodzi uszami, poznasz Polke z daleka po twarzy i po ubiorze. Ja nie wiem czym wy się zachwycacie mowiac "slowianska uroda".Wloszki, francuzki a nawet angielski są zdecydowanie ladniejsze i mają wiecej klasy w urodzie, są częsciej delikatniejsze.Niestety drogie Panie ale tak jest.Natomiast Polki?mozna zobaczyc na przykladzie polskiego showbiznesu ile mamy ladnych Polek, ktorych uroda przedstawia jakas klase. No ile? Moze Doda?Frytka?Jablczynska albo Cichopek co? żenada :O ucinajac wszelkie komentarze, nie mnie oceniac czy piekna jestem ale na cale szczescie nikt mnie za Polke nie bierze z urody, a najczesciej podawane narodowosci to Wloszka,albo Francuzka. ufffffffff

francuzki ok ale z Angielkami przesadzilas:P zreszta ja tez tak myslalam mieszkajac w paryzu ale jak wynioslam sie na francuzka prowincje to stwierdzialm ze polki wcale brzydsze nie sa:P

no rzeczywiscie masz sie czym chwalic:O nie biora jej za polke!pani wielka,a sloma z butow wystaje:O :O

Gość
ale nam dojebałaś :D

akurat miałam troche do czynienia z Włoszkami...chyba poza Monica Bellucci, Sophia Loren czy Ornellą Muti to żadna porządna się tam nie urodziła...jakieś takie, niedorobione...Polki są zdecydowanie ładniejsze:P a przynajmniej mają w sobie to COS:P

Włoszka, francuzka? chciałabyś co? :D Ogrearnij się dziewczyno :P Pewnie bliżej cyganki :o, ale schlebiaj sobie dalej :classic_cool:🖐️

Gość anonimowa kobietka
ojejej za blad przepraszam na szybkiego pisane bylo mowcie co chcecie ale taka jest prawda. hmm cyganka? no chyba raczej nie,skore mam za biala :D

Gość ktos taki jeden
absolutnie sie z toba nie zgadzam!!! Angielki i Niemki to paszczury niesamowite!!! moj maz jest cudzoziemcem i to potwierdza, spedzil troche czasu w UK i mowi ze kijem by ich nie ruszyl; Francuzki tez zadna rewelacja, a ubieraja sie tragicznie!!! wiem co mowie bo mieszkam we Francji od paru lat, w Paryzu tez troche mieszkalam; najladniejsze dziewczyny to Slowianki - to zdanie moich kolegow cudzoziemcow, a nie zakompleksionych Polek!

Gość Niuniuniuiuniuna
Może do Anglii wyjechały same pasztety??? :D

Gość co wy pierdolicie
najladniejsze sa indyjki!!!!!!!!!!!

Gość zawaliłam i koniec
powaznie, niech tak będzie dla Polaków Włoszki, Francuzki czy Hiszpanki będą boooskie, a dla Włochów, Francuzów czy Hiszpanów Polki i koniec.

Gość anonimowa kobietka
o cholera , nicki mi się pomyliły, miało byc Kaska_19

Gość facetttt
a ja się po części zgadzam. wiele polek ma dziwna, malo szlachetna urodę.jakos inne narodowosci maja wiecej ladnych miedzynarodowych aktorek lub piosenkarek,a Polska? kogo?

Gość Kaska_19..
Bo wiekszośc Polek pochodzi z wiochy i stąd te ohydne chłopskie rysy twarzy

najpiękniejsze są te \"najpiękniejsze\" ;) teraz wszystkie narody są wymieszane ze sobą i takie porównania nie mają sensu ;) z mich obserwacji wynika że najpiękniejsze są dla mnie Niemki i Szkotki :)

Gość czmychacz purpurowy nagly
Czesto podrozuje po europie z racji zawodu i wiem,ze z ta uroda Polek,to duuuza przesada.Nie zgadzam sie z uroda wloszek,bo na ogol urodziwe nie sa podobnie jak hiszpanki,ale zdziwili byscie sie uroda angielskich kobiet,czy irlandzkich.Holenderki,niemki,skandynawki-to paszczury.Ale my-polscy mezczyzni lubimy schlebiac naszym kobietom.Nieslusznie.Wcale nie sa najladniejsze.Ponadto brak im kultury i poleca na kazdego obcokrajowca.Europejki z innych krajow cenia sie znaaacznie bardziej.