Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ani25

przeprowadzka i pierwsze święta - sami czy do rodziców?

Polecane posty

Gość ani25

jak myslicie czy powinnismy sami zostac w pierwsza wigilię czy też w jeden dzien do jednych a w drugi - do drugich rodziców?? mieszkają 10km od nas, w tej samej miejscowosci

Gość nmnmnnmnm
ja mialam tak w tamtym roku i w sumi w domu tylko troszke jedzonka zrobilam i na wigilie i swieta troszke tu troszke tu i troszke w domku i w tym roku tez tak bedzie

U nas jest troszeczke inaczej bo mieszkamy daleko od rodzicow i tesciow ...ale jak jestesmy na swieta w Polsce ....to najpierw jemy kolacje wigilijna u jednych a pozniej jedziemy do drugich ...

Gość może to się przyda
Teściowie mieszkają aktualnie w Anglii więc do nich raczej się nie wybierzemy. Za to moi rodzice i dziadkowie mojego męża mieszkają 5 km od siebie, ale niestety 350 km od nas. Mimo to nie wyobrażam sobie spędzania Świąt tylko we dwoje. Bierzemy urlop i jedziemy do nich na 10 dni.

Gość a u mnie jest takkkkkkkkkkk
Sami muśicie zdecydować :) U mnie bedzie to 4 Wigilia po ślubie.I zawsze robimy tak że w południe idziemy do moich rodziców a póxniej do teściów podzielić sie opłatkiem,pogadać przy kawie.Kolacje Wigilijną jesteśmy we trójke-ja,mąż i synek i dorbze nam z tym :) Pierwsze święta były smutne a to dlatego że w moim rodiznnym domu zqawsze było mnustwo ludzi,ale z czasem pokochałam to że ejsteśmy sami :D przynajmniej dobrze się czuje,bo jakoś w Świeta cieszko być rpzy jednym stole wiedząc że jesteś nieakceptowany przez teściową .Natomiast w 1 dzień świat idizemy do moich rodziców na cały dzień a w 2 do teściów