Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Miiiiii i włuczykij

Pomozcie!

Polecane posty

Okres spoznia mi sie o prawie miesiac...własnie wykonałam test ciazowy(oczywiscie zrobiłam go prawidłowo) test nic nie wykazał..jestem zdziwiona bo niewiem dlaczego nie moge dostac miesiaczki??:O czy wszystko jest ze mna ok??

Gość nimfa1
A ile masz lat Mała miii?nie wszystkie kobiety maja regularne miesiaczki,zwlaszcza w mlodym wieku,mi tez sie czasem spoznial miesiac,zrob drugi test,i udaj sie do ginekologa

jezeli test nic nie wykazal ani wyniku negatywnego ani pozytywnego zostal niestey zle przeprowadzony... a okres moze Ci sie spozniac bo albo jestes w ciazy.... albo jakis stres.. choroba zazywanie antybiotykow albo odstawienie tabletek... trudno cos stwierdzic bo nic nie napisalas.... a jesli chcesz miec pewnosc idz do lekarza...:)

mam prawie 18 lat... tylko ze mi nigdy sie nie spozniał okres:O

nie napewno zrobiłam go dobrze wlałam 7 kropel moczu tam gdzie powinnam i czekałam 3 minuty ale nic!

w tescie jest wyraznie napisane ze jesli wynik testu nic nie pokaze to zosta zle przeprowadzony.....:(

Gość dkljskldjaspdoiqwd
co to znaczy, że nic nie wykazał? nie wykazał ciąży? jaki to był test? powinien wykazać ciążę lub jej brak

pre-test nic kompletnie nic nie wykazał a przeciez robiłam tak jak pisało! Niewiem moze brak okresu jest spowodowany tym ze przez ostatni miesiac duzo sie stresuje ale to chyba nie mozliwe zeby spozniał sie az miesiac??:O

Na Twoim miejscu kupilabym bobo test plytkowy... okolo 13 zlotych... a zazwyczaj jest tak ze test zawsze wykaze albo 1... albo 2 kreski....

Gość dkljskldjaspdoiqwd
z tego co wiem pre-test często niestety nie wychodzi, trzeba tan tego moczu wlać więcej niż zalecają, tu masz topik na ten temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1714784 zrób inny test i się nie stresuj

Gość dkljskldjaspdoiqwd
ja polecam Qick View - nigdy mnie nie zawiódł

Gość nie mialam okresu przez trzy
miesiace!!!!!i w ciazy nie jestem!!!! zrob bete a nie kolejny test. Bedziesz pewna na 100% ale jak dla mnie to nie ciaza. jestes jeszcze mloda i okres mogl sie opoznic.