Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawaliłam i koniec

Posrane zycie

Polecane posty

Gość zawaliłam i koniec

jak nic się nie udaje, nie masz siły juz walczyc. Stajesz się materialną egoistką i lecisz na łatwizne czekając az Ci skapnie z nieba, bo juz walczyłaś , starałaś sie i się nie udało brak motywacji zgiął Cię w pół, i nie zależy Ci już co bedzie jutro...

Gość zawaliłam i koniec
nikt się nie wypowie, jestm w szoku...

Gość Gienia fajne imię jest
A co Ci się nie poukładało?

Gość milagros26
a jak już się coś uda na siłę to za chwilę nowy problem nie do przejścia. Wiem coś o tym. Chyba źle mnie rodzice do życia przygotowali. Myslałam że taka silna jestem, a tu....

Co mam powiedziec? Ze mam dosc narzekajacych na wszystko dookola? Widocznie, bijesz glowa w mur, nie wyciagajac wnioskow z porazki. Kazda porazka ma taka sama wartosc jak wygrana: czegos uczy. Z pewnoscia, nie to chcialas uslyszec.

Gość milagros26
to po co wchodzisz w tematy dla narzekających. papa

Kazdy moze wejsc w dowolny temat i wyrazic swoje zdanie. Tym bardziej, ze bylo wolanie o odzew. Czytaj, dziewczynko, ze zrozumieniem. Przyda sie.

Gość zawaliłam i koniec
Wszystko mi sie nie poukładało, a usłyszeć a raczej przeczytać mogę wszystko od najgorszej krytyki po najmilszą wwypowiedź, bo wszystko to już słyszałam. Ale jestem ciekawa czy ktoś przechodzi to co ja i jak sobie poradziła. Bo ja już nie mam siły walczyć. Stałam sie chyba egoistyczną materialistką i cierpi na tym mój facet, aż głupio ze jest z taka osobą jak ja... nierobem piepszonym, chociaż w domu sprzatam i gotuje mu obiady, ale to nie jest wszystko. Jest beznadziejnie jednym zdaniem. W realu nie narzekam bo nie mam komu, a na internecie mam okazje do napisania wszystkich moich żalów, i jest szansa że ktos to przeczyta...

Gość milagros26
a Ty dziewczyneczko troszkę tolerancji i empatii do uczuć innych ludzi. A jak chcesz dołować ludzi z problemem to chyba z potrzeby leczenia swoich kompleksów. Koniec mojej dyskusji z Tobą. miłego wieczoru.

Gość milagros26
a czemu uważasz się za materialistkę???

Gość Gienia fajne imię jest
poszukaj roboty zagranicą. To jest szansa.

No wiec, jesli chcesz naprawic swoje zycie, trzeba by dojsc do sedna i przeanalizowac: co zawalilas i jakie byly tego przyczyny. Byc moze, nadeptujesz wciaz na te same grabie ;) Czyba ze nie chcesz wirtualnie sie uzewnetrzniac, a jedynie polaczyc sie w bolu z takimi osobniczkami, ktore tez "tak maja".

Gość zawaliłam i koniec
czemu uważam się za materialistkę, bo każdy by mnie za taką uważał. Skoro nie pracuje, utrzymuje mnie mój facet to jak to nazwać?? Moje próby pracy kończyły się do 3 tygodni, w żadnej pracy nie wytrzymałam dłużej niż właśnie te 3 tygodnie, a teraz przestałam się starac wogóle o prace. Siedze w omu gotuje obiadki, sprzatam, piore, pani domu tak to się teraz nazywa??? a Facet pracuje daje pieniądze na jedzenie i opłaty, czasem kupie sobie coś ale tylko czasem, bo mam wyrzuty ze to jego pieniadze a nie moje... Ehh... to jak mam nie nazwac się materialistką??

No wiec, jesli chcesz naprawic swoje zycie, trzeba by dojsc do sedna i przeanalizowac: co zawalilas i jakie byly tego przyczyny. Byc moze, nadeptujesz wciaz na te same grabie ;) Czyba ze nie chcesz wirtualnie sie uzewnetrzniac, a jedynie polaczyc sie w bolu z takimi osobniczkami, ktore tez "tak maja".

Gość zawaliłam i koniec
czemu uważam się za materialistkę, bo każdy by mnie za taką uważał. Skoro nie pracuje, utrzymuje mnie mój facet to jak to nazwać?? Moje próby pracy kończyły się do 3 tygodni, w żadnej pracy nie wytrzymałam dłużej niż właśnie te 3 tygodnie, a teraz przestałam się starac wogóle o prace. Siedze w omu gotuje obiadki, sprzatam, piore, pani domu tak to się teraz nazywa??? a Facet pracuje daje pieniądze na jedzenie i opłaty, czasem kupie sobie coś ale tylko czasem, bo mam wyrzuty ze to jego pieniadze a nie moje... Ehh... to jak mam nie nazwac się materialistką?? Gieniusia z chęcia bym wyjechała ale teraz jest w ciąży wiec raczej odpada. Wredna_Ja analizowanie mam za sobą i tu przyznam Ci racje robię syzyfową prace, wdeptuje w to samo gówno z którego wyszłam. Głównie chodzi o znajomych i prace...