Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joniii_________

LOKI, wlosy krecone- fryzurki, help me!!!

Polecane posty

Gość joniii_________

aloha wszystkim !!! :) mam do was pytanie: znacie jakies fajne fryzurki dla loków? ja mam dosyć mocny skret i sredniej dlugosci-prawie do ramion nie potrafie sobie znalesc odpowiedniej fryzurki-szukalam w necie-ale nic dla mnie... i prosze nie piszcie mi ze mam zapuszczac zeby miec dlugie-bo mialam , ale jesli chodzi o pielegnacje-masakra!!! po prostu szukam fajnej fryzurki dla krótszych włosów-kręconych-rureczki xd pozdrawiam

Też mam takie włosy, trochę krósze, bo do połowy szyi. Na codzień spinam je 6 wsuwkami, od góry do dołu głowy przypinając po dwie tak żeby tworzyły X. Dwoma na samym dole podpinam włosy tak zeby tworzyły taki jakby mały koczek nad samą szyją. Nie wiem czy zrozumiale to opisałam.. A na większe \"wyjścia\" prostuję - najpierw na szczotkę a potem prostownicą.

Gość joni________
tak, chyba dobrze rozumiem: koczek nad szyja, tylko mi zależy na fryzurce, aby nie spinac loków jak dotychczas, caly czas spinałam właśnie w takie koki, jeden albo 2 lub poprostu robiłam kitkę, ale ja bym chciała mieć rozpuszczone wlosy, tylko nie chce miec stogu siana na glowie , heh no i głowę biggggg, chcialabym troche twarz wyszczuplic, jesli sie da ....heh przy lokach??? nie chce juz dluzej ich spinac, bo zazwyczaj potrzebuje ponad 10 wsuwek:P ciagle slysze rozpuść włosy, ale loki to nie wsytko, trza mieć jeszcze fajne ułożenie znasz?znacie moze jakas fajna stronke z fryzurkami dla lokow?

Trafiłam na dobrą fryzjerkę która świetnie obcięła mi włosy i teraz same mi się układają i wyszczuplają twarz, a jestem pyza. Napisz do mnie na maila to wyślę Ci zdjęcie mojej fryzury. hachette@tlen.pl