Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze błagam

błagam o tłumaczenie z niemieckiego...

Polecane posty

Gość prosze błagam

Du erkennst mich nicht wieder Allein Mein Gesicht sei noch gleich und du weisst nicht ob das reicht, um nicht alleine zu sein Du erkennst mich nicht wieder Unerkannt, bin ich die halbe Nacht noch um die Häuser gerannt Ich erkenn hier nichts wieder alles müde und alt ich male uns beide als Umriss aus Kreide auf den Asphalt Du erkennst mich nicht wieder Du erkennst mich nicht wieder Du erkennst mich nicht wieder Unerkannt hab ich dann drüben im Park meine Kleider verbrannt Ich erkenn mich nicht wieder nur mein Herz, das noch schlägt Ich hebe die Arme um zu sehn, ob die warme Nachtluft mich trägt Du erkennst mich nicht wieder Du erkennst mich nicht wieder Du erkennst mich nicht wieder Unerkannt flieg ich ans Ende der Stadt, ans Ende der Welt und über den Rand bardzooo prosze

Gość prosze błagam
nie. Wir sind Helden - Du erkennst mich nicht wieder jesli ktos bedzie taki dobry... prosze

Gość aqua_3
postaram sie pomoc Ty nie rozpoznasz mnie znowu sam/a Moja twarz jest jeszcze ta sama i ty nie wiesz czy to wystarczy,zeby nie zostac sama ty nie rozpoznasz mnie znowu nierozpoznawalny jestem pol nocy jeszcze kolo domu ... ja nie rozpoznaje tutaj nic znowu wszyscy zmeczeni i starzy ja maluje nas oboje jako zarys kreda na asfalcie ty nie rozpoznasz mnie znowu 3razy nierozpoznawalny potem obok w parku spalilem/lam moje ubrania ja nie rozpoznaje siebie znowu tylko moje serce jeszcze bije ja unosze moje rece zeby zobaczyc czy cieple nocne powietrze mnie uniesie ty nie rozpoznasz mnie znowu 3 razy nierozpoznawalny frune na koniec miasta na koniec swiata ponad krawedz tekst jest mniej wiecej przetlumaczony dobrze.Mam nadzieje ze udalo sie pomoc.

Gość prosze błagam
dziekuje Ci bardzo buziaczek :)