Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość last christmas

Dziewczyny jak odmawiacie spotkania/randki itd to chociaż

Polecane posty

Gość przestałem być miły...
Polki podrywaja??? nie wiem w ktorym miejscu...siedza na dupie i czekaja z postawa roszczeniowa...

Gość sluuuchaj skoro laska
" przestałem być miły..." :O może ciebie nie podrywają ... (Czy to było okrutne? ;) )

Gość vale tuudo
ale ma racje...... w życiu nie slyszalem by jakas znajoma poderwala czy kumpel zostal poderwany przez dziewczyne....poprostu wasze asekuranctwo jest silniejsze.......wiecie jak boli porazka wiec wolicie przegapic milosc zycia niz miec chwile goryczy...w tym temacie nawet nie powinnyscie pouczac tylko grzecznie wysluchac i stosowac do tego co pisze...

nie wkladaj wszystkich Polek do jednej szufladki, tylko dlatego, ze sie na jednej zawidoles, nie nalezy tak generalizowac, bo obrazasz tym samym inne kobiety

Gość sluuuchaj skoro laska
bzdura osobiście poderwałam faceta robiłam to metodycznie, długo i starannie i skutecznie :) ale nie proponowałam spotkań, "urabiałam grunt" po kobiecemu

Gość asicaWawa
...a ja mimo wszystko zawsze się usmiecham:D:D

Gość znawca kobietttt
ale nie proponowałam spotkań, "urabiałam grunt" po kobiecemu poprostu zabraklo odwagii i nie co sie czarowac

Gość jeju jejku
bez przesady! skoro tak wam źle z tym , że podrywacie dziewczyny to tego nie robcie i juz! nie martwcie my sobie poradzimy! po kobiecemu tez mozna podrywac i nie robi sie tego w tak bezpośredni sposób!

Gość hej last christmas
e tam, nie przesadzaj ! ty wybrales taka ktorej akurat sie nie spodobales, al enie wybrales moze takiej ktorej sie podobasz??? kazdy ma prawo do nie odwzajemnienia sympatii, nie kazdy umie sie zahcowac! nie dawaj sobie spokoju na pol roku!!! pol roku zmarnowane/?? no cos ty ! buzka !

Gość hej last christmas
e tam, nie przesadzaj ! ty wybrales taka ktorej akurat sie nie spodobales, al enie wybrales moze takiej ktorej sie podobasz??? kazdy ma prawo do nie odwzajemnienia sympatii, nie kazdy umie sie zahcowac! nie dawaj sobie spokoju na pol roku!!! pol roku zmarnowane/?? no cos ty ! buzka !

Gość hsjhssdsdfhdgd
haaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa "ta mina mam ją przed oczami a było to 4 godziny temu" hahahhahhahaha hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość hsjhssdsdfhdgd
haaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa "ta mina mam ją przed oczami a było to 4 godziny temu" hahahhahhahaha hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa