Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja się tylko pytam...

Jak się poznaliście?????

Polecane posty

Gość GG5425301
muszebaczniej obserwowac kobiety w autobusach, samolotach i innych przypadkowych miejscach, oraz te w zwiazkach, chociaz tutaj jakos mi sumienie i zasady nei pozwalaja na ingerencje..

Hehe, ale od poznania sie, do bycia racem daleka droga. Ja rozumiem ze jak sie kogos spotyka w tesco to jest fajna historia ;) U mnie bylo tak, ze sie potem bujalismy jeszcze z pol roku zanim cokolwiek z tego wyszlo. A widywalismy sie prawie codziennie na uczelni wiec nie trudno bylo o kontakt ;)

Gość rowerzystka44444
up

a ja z moim mężem chodziliśmy do tej samej klasy w liceum. Przez 3 lata mi się podobał, ale nie zwracałam na niego baczniejszej uwagi ,az wreszcie pod koniec trzeciej klasy liceum pojechalismy razem na wycieczke i od tej wycieczki jestesmy razem juz 5 lat, od 2 miesiecy po slubie:) oj dzialo sie dzialo ;)

Gość pomar.
w pracy:P

Gość gina40
przez internet, w dodatku w portalu matrymonialnym, nastawionym na poszukiwanie stałego związku -mydwoje.pl ;) zalogowałam się tam raczej z ciekawości, zachęcona opisami w necie, a potem napisał do mnie ON, okazało się że mamy b. wysokie punkty dopasowania no i tak się zaczęło, potem gg, smsy, w końcu real - i jest wspaniale :)

Gość hajjajjajjajajjajajjaja
up

Gość ahahak.
up

Gość =100=
ja przez moja siostre moj facet jest jej szfagrem

Gość czerwony parasol
net

To ja was wszystkie przebije - na cmentarzu :) serio i stwierdzilismy ze musi byc to milosc az po grób :) Jesteśmy razem 10 lat i ciągle jest cudownie :)

Gość było minelo....
na wakacjach pod namiotami...on był z kolegami a ja z kumpelami...przyssał się przed...w celu....przelecenia mnie...i jestesmy juz 17 lat razem

Gość remiq
a ja moją.niestety byłą :( poznałem na przysiędze jej brata (pracuje w armii) dziwnym trafem mnie zaczepiła z koleżanka,no i tak przez godzine rozmawialiśmy w trójke a mi się wydawało :) że sie dobrze kryję że sie w nią wpatruję.po niej zupełnie nie było widać bo jakby nieobecna patrzyła gdzieś w dal.oczywiście byłem w pracy,w mundurze i zachowywałem się tak jak przystoi żołnierzowi.urzekła mnie i jakoś sie wymieniliśmy nr tel.Nast razem spotkaliśmy sie po pół roku i wtedy rozkwitła miłośc mego życia.ale z niewiadomych dla mnie przyczyn po półtora roku zerwałą ze mną i wyjechała na zachód.mam nadzieje że do mnie wróci.ale te zapoznanie to było wspaniałe uczucie.jest co wspominać

Gość fddfgdg
na czacie :D

Przypadkowo przez neta :D Mamy bardzo wspanialy zwiazek, kochamy sie i uklada sie tak jk na co dzien to tez w lózku ;P

poznałam mojego męża w pubie, kiedy byłam z koleżanką na piwie i omawiałyśmy mój dotychczasowy układ z pewnym chłopakiem... podszedł do nas w pewnym momencie mężczyzna w ramonesce i zapytał czy idziemy może do innego lokalu, ona niemal krzyknęła "nie", a ja z uśmiechem powiedziałam, że może kiedy indziej, więc się wymieniliśmy numerami telefonów :) co najdziwniejsze pierwszy raz w życiu opowiedziałam rodzicom, że zagadał do mnie koleś i czekam na telefon od niego: po dwóch dniach zadzwonił, a że byłam na zjeździe, to umówiliśmy sięna dwa dni później... i tak to się zaczęło...

Heh-jeszcze w liceum. Po prostu najleopszy kumpel przedstawił mi swoją koleżnakę z dziecinśtwa czy coś. Potem utrzymywaliśmy sporadyczny kontakt. Następnie przypadkiem trafiliśmy na tego samego sylwestra i wtedy coś się zaczeło dziać-nastepnie dłuuuugi czas rozmów, spotkan (ale góownie w gronie znajomych) potem studia, i jakoś tak wyszło, że w obcym mieście nie znajac nikogo zblizylismy sie jeszcze bardziej do siebie i zaczeliśmy być razem. Potem sie wszystko rozsypało, pół roku bez kontaktu, spotkanie, pare spacerów i jesteśmy znów razem.

Gość jakaś piękna ...
a my u mnie w domu :-) chodziłam z jego kolegą i pewnego dnia powiedziałam żeby przyszedł z jakimś kolegą to ja wezmę koleżankę która szuka chłopaka.... i przyszedł z moim obecnym narzeczonym :-) wtedy z moją koleżanką nie przypadli sobie do gustu a ja jak skonczyłam tamten związek to rozpoczęłam niedługo nowy :-D

Gość sfdfds
az sie wsyd przyznac ale :-) my poznaliscie sie z lokalu. przysiadl sie do nas. brat mojego kolegi - wielki angol mysle sobie. wygladal jak turas z ta broda. od razu sie nie polublismy. on obrazal mnie ja jego. zawsze wyzywalam go od chamow prostakow i zeby sie nie odzywal do mnie. ciezko bylo bo laczyla nas wspolne towarzystwo. a ja zawsze mowila "o boze znowu to bydle przyszlo". olewalam go a on mnie. minelo 1, 5 roku. mieszkamy razem :-) jest super

Gość malutka_85
na portalu randkowym :), 2 miesiace pisania- spotkanie, i rozkwitla wielka milosc, ktora trwa do dzisiaj :)

Gość stokroteczka19
a ja mojego ukochanego poznalam na imprezie, przez kumpla :). i tak jakos caly wieczor spedzilismy razem, na koniec wymienilismy sie nr kom i tak sie zaczelo. nastepnego dnia on sie odezwal, i powtornie sie spotkalismy :P

Gość glupianaiwna
ciekawy topik, to ja dorzuce cos od siebie :) wiec kilka lat temu z 3 kolezankami postanowilysmy pojechac nad morze sie rozerwac. w ostatni weekend naszego pobytu pojawila sie grupka facetow na naszym osrodku, od razu poszla delegacja \"zapytac o cukier\", i tak sie zaczelo. pozniej wspolne grillowanie, wypady do nadmorskich dyskotek, piwkowanie i ogolnie dobra zabawa. i byl tam ON- urzekl mnie wszystkim, swoja postawa, inteligencja, poczuciem humoru- mial wszystko a moze i jeszcze wiecej. to on poderwal, pozniej sie dowiedzialam ze to jego \"weekend kawalerski\", otoz za 2 tygodnie mial sie zenic :/. postanowilam nie brac nic do siebie, ani tym bardziej nie dac sie omotac. weekend sie skonczyl, pozegnalam sie, bez wymieniania nr tel, i pojechalam. niestety jakims cudem on mial moj nr, zadzwonil i uswiadomil mnie ze do mnie przyjezdza- i przyjechal. wtedy juz nie bylam w stanie zapanowac nad zauroczeniem, nie wiem na co liczylam :/. w kazdym razie przyjechal, i po weekendzie pojechal. dzis wiem ze sie ozenil- wspolczuje tylko malzonce :/

hakuna_matata- pogratulowac, szczerze zazdroszcze :) widac na festynie tez mozna poznac swoja druga polowe ;P pozdrawiam

Gość mam 22 lata przegrałam życie
na gronie depresja :O

A ją swojego poznałam w szkole i już jesteśmy że sobą prawie 2 lata:-) imponował mi bo był przewodniczącym szkoły i do tego taki przystojny odrazu się zakochałam i ją też mu się spodobałam:-) Kocham Go i też planujemy ślub.