Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa blondi

Mam pytanie do facetów

Polecane posty

Gość ciekawa blondi

Proszę o szczere wypowiedzi... co byście zrobili lub co myśleli o dziewczynie lub waszej żonie gdyby powiedziała wam, że jakiś inny facet mówił jej że ją kocha, podczas gdy ona byłaby nadal z Wami, z wami mieszkała i zapewniała o swojej miłości... Bylibyście wściekli?Cieszylibyście się, że ona mimo wszystko jest z Wami? Czy jakoś jeszcze inaczej... i czy Wasza reakcja byłaby uzależniona od tego czy ona z nim pracuje cały czas...

Gość Jestem kobieta ale ja
na miejscu mezczyzny nie chcialabym uslyszec czegos takiego. Zwlaszca jesli ten co mowil takie idiotyzmy pracowalby z ta kobieta...

Gość odpowiedź facetów
Jak kobieta nie ma żadnego problemu to sobie jakiś wymyśli - ten temat (co to by było gdyby...) jest dowodem na prawdziwość tego powiedzenia. Inna dobra odpowiedź: Kobieta mówi różne rzeczy w zależności od nastroju i humoru a jej deklaracje nie są zbyt stałe dlatego nie ma co jej słuchać (i przywiązywać wagi do jej paplaniny) tylko patrzeć jak się zachowuje.

Gość ciekawa blondi
Zachowuje się w porządku w stosunku do faceta i nie dawała powodów do utraty zaufania... To temat z życia.. Dzięki za wypowiedzi

Gość ciekawa blondi
czekam na nowe jeśli ktoś ma jeszcze ochotę

Jezeli pytasz co bysmy myslseli o Niej - to zalezy od Jej reakcji - czy byłaby cała uradowana czy zła na niego. Poprawna jest ta druga wersja :) Generalnie wolałbym żeby żaden facet nie mówił mojej żonie że ją kocha. Moja żona nosi obrączke na palcu - a to znak - jest zajęta, spadać.

Gość ciekawa blondi
zła na kogo na swojego faceta?

Gość ciekawa blondi
jak ktoś się w niej zakochał to przecież ona na to nic nie może poradzić... generalnie to problem tego zabujanego faceta, który nawet mimo obrączki się zabujał, a nie ich związku

Gość ciekawa blondi
to moja znajoma opowiedziałą mężowi to jako ciekawostkę, żeby czuł się dowartościowany, że ma taką fajną żonkę co się za nią oglądają ... bo to prawda panowie że lubicie jak faceci się oglądają za waszymi kobietami. Doznała jednak szoku bo zrobił jej awanture że tamtemu na to pozwala

no coz, ja bym mial tego faceta na uwadze a moze i zone tez... bo jak zona takie rzeczy do męża mówi to znaczy ze jej czegos brakuje...

ciekawa blondi - a pomysl czy bys swojemu chlopakowi/mezowi taka rzecz powiedziala? przeciez przykro sie od tego czlowiekowi robi :(

\"to moja znajoma opowiedziałą mężowi to jako ciekawostkę, żeby czuł się dowartościowany, że ma taką fajną żonkę co się za nią oglądają ... bo to prawda panowie że lubicie jak faceci się oglądają za waszymi kobietami. Doznała jednak szoku bo zrobił jej awanture że tamtemu na to pozwala\" hehe nie dziwię się... nigdy nie wiesz co siedzi w głowie mężczyzny i co go urazi

Gość ciekawa blondi
sęk w tym, że on jej też kiedyś powiedział że któraś z kobiet mu powiedziała coby było gdyby to oni byli małżeństwem też widząc obrączkę na jego palcu.. ona była z tego dumna że ma takiego faceta i że jest z nią i ceniła go za szczerość , to buduje zaufanie przecież -szczerość

Gość ciekawa blondi
Mało tego ufała mu choć on całyczas z tamtą pracował... teraz ma wątpliwośći bo wiele osób sądzi innych po sobie... rozumiecie.. czy ona była naiwna?

Gość ciekawa blondi
a w końcu skoro tak, skoro zdradził (bo sądzi po sobie), to to małżeństwo już dawno nie istnieje