Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obbsseessjja

jak walczyc z tą obsesją

Polecane posty

Gość obbsseessjja

dostaje szału kiedy mąż ogląda teledyski,filmy , fotki z kobietami nie wazne czy są ubrane czy nagie -trafia mnie robie mu niesamowite sceny-i nie wazne czy jest wtedy sam czy ze znajomymi nic mnie w takiej chwili nie obchodzi.Dopiero po wszystkim (tak jak teraz )zdaje sobie sprawe co zrobiłam czy ktos ma podobny problkem ?jak z nim walczyc?

Gość rób tak dalej
a twój mąż odejdzie

ja mam tak jak ogląda gole laski szlak mnie trafia wtedy!!!

Gość obbsseessjja
wiem dlatego chce z tym walczyc ale jak?to sie dzieje samo z siebie mam w takiej chwili klapki na oczach i nic mnie nie interesuje dopiero po wszystkim jak ochłone dociera do mnie co zrobiłam W wiekszosci przyczyną jest to ze mam niesamowite kompleksy-2 ciąże ,staram sie jak moge aby wyglądac dobrze jednak czas robi swoje i nie wyglądam juz jak 18 -

Gość obbsseessjja
ewa 8 a jak on reaguje na twoje ataki?

Gość dowartosciu twoje
wnetrze. Jak nie dasz rady sama to poszukaj pomocy u psychologa. A tak z innej stron: ty nigdy nie ogladasz innych facetow?

Gość obbsseessjja
jak nie oglądam ale mój mąż nie manic przeciwko a ja mam i on wie czuje sie w takich mommentach jakby mnie zdradzał-wiesz ja sie poswiecam sprzątam,piore gotuje dzieci mu bawie,a on zamiast mi mówic jaka jestem wspaniała gapi sie na piekną ,młodziutką britney

Gość britney juz ani piekna
ani młodziutka ;)

Gość rób tak dalej
dziewczyno, więcej wiary w siebie i zaufania do męża. Przecież coś doprowadziło was przed ołtarz, mam nadzieję, ze to była i jest wzajemna miłość. Faceci to wzrokowcy i tego nie zmienisz. Ciąża trochę cie usprawiedliwia, tzn. twoje rozchwianie emocjonalne, ale musisz nad sobą popracować. Zamiast śmiesznych awantur bez powodu, spróbuj obrócić swoja zazdrość w żart. A przede wszystkim postaraj się z nim na ten temat SPOKOJNIE porozmawiać, chłop to też człowiek rozumny i dacie radę się porozumieć :)

Gość obbsseessjja
ale piekniejsza i młodsza niz ja no i podoba sie dla mojego męża-i nie działa tu argument ze jest pusta wypacynkowana przez stylistów itd. zastanawiam sie co bedzie kiedy mój mąż osiągnie wiek kiedy to faceci slinią sie na ulicy na widok 18

Gość obbsseessjja
rób tak dalej rozmowa była mój mąż jest kochany i wiem ze mnie kocha ,rozumie mnie przynajmiej sie stara ale zdarza sie ze zapomni no i zostawi kanał z tanczącymi laskami a wtedy we mnie trafia piorun no i koniec

Gość mirabellla
boże kobieto!!!! frustrujesz się jak twój mąz zostawi kanał z muzyką, bo tam lataja zgrabne półnagie laski- szok, jak bedziesz tak dalej robiła to on zacznie po kryjomu zaglądać do neta i jesli bedzie chciał oglądać to bedzie to robił za twoimi plecami. czujesz się niedowartościowana, ale to faktycznie obsesja- a zakrywasz mu oczy jak wspólnie oglądacie film i wystepuje ładna aktorka??? zadbaj o siebie przede wszystkim, w domu kobieta również powinna ładnie wygladać!!!! i wiesz co jak my myslimy o sobie, że jesteśmy nieładne, niezgrabne itp to to udziela sie innym!!!!

Gość ababba
ja tez