Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmiace uszy jamnika

mamusie ktore karmily piersia - czy piersi po odstawieniu malucha wygladaja tak

Polecane posty

jak zaraz po karmieniu? czyli sa "wypompowane", wiszace i maksymalnie zwiotczale? karmie 8 miesiac.. moje piersi wygladaja fatalnie, miedzy karmieniami jeszcze ujdzie ale piers z ktorej karmilam przez jakies 3 godziny- nim naplynie do niej mleko- wyglada obrzydliwie.. cala przylega do brzucha wygladam jak deska bez stanika mimo ze nosze d - tak strasznie wisza:( dziewczyny odpowiedzcie prosze- czy kiedy odstawie dziecko od piersi to beda wygladaly jak tuz po karmieniu czy moze troche lepiej??

Gość krotko mowiac
troche gorzej

u mnie chyba bardziej zwisac niz zaraz po karmieniu juz by nie mogly:( boze i co ja mam zrobic teraz z takimi cyckami? tu juz nie chodzi o to ze wygladam nieseksownie i brzydko tylko poprostu nieestetycznie :( moze operacja podniesienia biustu? na silikon sie nigdy nie zdecyduje ale jakby usuneli mi ta zwiotczala skore to moze wygladaloby to lepiej? tylko pewnie to kupa kasy:(

canberra a co to ma za znaczenie jak o nie dbalam?? wazne ze teraz sa oblesne

owszem ważne :O jak nie masowałaś, nie wklepywałaś balsamu i nie ćwiczyłaś mięśni klatki piersiowej (i nadal tego nie robisz) to się nie dziw że ci wiszą - nawet nie wiesz jak to pomaga a zaniedbania się mszczą bo nie wierzę że ci wisiały już przed ciążą i teraz to się tylko pogłębia

nie wisialy mialam zajebiste cycki uzywalam balsamow, masowalam i codziennie meczylam je zimnym prysznicem... gowno mi to dalo jak widac:((((

Gość Duzy rozmiar
jesli miałaś przed duże piersi to juz takie zwiodczałe zostana!! Niestety cos za coś.......:(:(:(:(

na pocieszenie dodam że z obserwacji znajomych tuż po dzieciach widzę że wracają do normy (piersi są może odrobinę większe niż przed ciążą i nie wiszą)

to zalezy od piersi znajoma przed karmieniem nie miala wogole a w czesie takie duze ale skonczyla po 2 tygodniach karmic i znowu nie ma nic.ja po blizniakach to musze powiedziec ze mam okropne ale mi strasznie urosly podczas karmienia no i juz nie wrocily ale dziewczyny radzily krem z mustelli do biustu ponoc rewelacyjny

Gość karola26
do karmiących uszu jamnika - ja wprawdzie dopiero urodzę ale jak bede karmić piersią to też się boję że mi obwisną (przed ciążą miałam 70B a teraz 75 C). Myślę że odpowiedni stanik może pomóc np z Triumpha. Ja swoje cycochy smaruję a i tak zrobiły mi się rozstępy na nich :( więc nie wiem jak to bedzie wyglądać po porodzie bo już teraz sa trochę obwisłe ale to pewnie dlatego że są większe. Tylko że jak teraz ubiorę stanik to się podnoszą i nie jest źle więc potem też zainwestuję w tę część bielizny. A ty kupiłaś jakiś dobry?

Pomimo że namiętnie masowałam moje cycki po kąpieli, wcierałam specjalne kremy to moje piersi są tak cudnie obwiśnięte że mogła bym sama pieścić swoje sutki :P W każdym razie jak już jestem w piżamce to trochę materiału muszę sobie wkładać pod biust żeby mi się nie odparzyło. No cóż taka jest cena macierzyństwa.

wiecie co ja to 75 b przeszlam na 80 e hahaha,ale naqjlepsze jest to ze umiem sie z tego smiac!a stanik dobrze dobrany to jest super sprawa ale iwecie teraz zadko kyoty sklep potrafi dobrze doradzic ja na szczescie mam siostre ktora ma sklep z bielizna i doradza

wiecie co naprawde fajne jest to ze mowimy o tym w taki zartobliwy sposob!moj maz uwielbia moje piersi dobry staniek pod bluzka robi co trzeba wiec czego mozna chciec.ze jakas nastolatka z jedrnym cycem przejdzie kolowas??one tez tak beda mialy i tym sie trzeba pocieszac

dziewczyny ja mialam 75 b a urosly do 80 d:O teraz mam cos ok c.. ja musze sobie tez wkladac pizame cood cycki bo mi sie odparza:P i sutki tez bym piescic mogla... jakbym miala troche wieksze to moze nawet moglabym sie nimi owinac jak apaszka wokol szyji:P:P staniki mialam dobre - triumpfa taki fajny koronkowy dla matek karmiacych miedzy innymi - coz ze swietnie trzyma.. w staniku tez wygladaja ok ale bez stanika-- no jak na nie patrze to odruch wymiotny.. jak stara baba:( bardzo to nieladne

eee tam.ja podczas ciazy nic nie wcieralam ani nie masowalam cyckow.karmilam 3 miesiace-pozniej przez jakis czas mialam takie zwisy,bimbały,a teraz wrocily na miejsce i sa jędrne -co mnie dziwi i cieszy jednoczesnie.powiem jeszcze ze mam rozm 80c.