Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hesterka

Rewolucja w walce z cellulitem i innymi schorzeniami!!!

Polecane posty

Gość hesterka

Hej :) Zapraszam do odwiedzenia strony http://www.cellulit.yoyo.pl/ znajdziesz tam lekarstwo na wiele schorzeń sylwetkowych, chodzę w nich cztery miesiące po kilka godzin dziennie i nie wyobrażam sobie bez nich życia :) Skończyły się problemy z bólem pleców, nóg, przestałam się garbić,żałuję,że nie miałam ich gdy byłam w ciąży. Zapraszam i proszę o przesyłanie linku dalej. Niech jak najwięcej osób dowie się w jaki sposób ratować swój kręgosłup. Dziękuję.

ładna ściema i reklamowanie swojej własnej strony Kto uwierzy że takie buty leczą celilit i kręgosłóp - hahahahahaha

na stronie nie ma żadnych danych firmy ani sprzedawcy, jest to mało wiarygodne. nazwa firmy, dane teleadresowe, NIP, REGON itp. - powinno to być. poza tym, na stronie jest rażący błąd ortograficzny.

Gość pytalskaona
weszłam na tę stronę z ciekawości i nieźle się uśmiałam:D buty które "leczą" cellulit:D:D:D dobre:D:D:D i te rażące błędy ortograficzne, nieskładne zdania, ojojoj:D Autorko przeczytaj jeszcze raz co napisałaś na tej stronie i szybko popraw, może jakaś wybitnie głupia osoba uwierzy w te twoje bajki:D:D:D