Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiolka

marihuana - problem z bratem

Polecane posty

cetrizini, typowo dziecinna wypowiedź. Zioło nie jest złe, nie uzależnia. Kiedyś była taka audycja, wypowiadał się jakiś znany człowieczek z kręgu hip-hopowego (rapowego) i stwierdził, że najgłupszą brednią jest twierdzenie, że marihuana nie uzależnia, jest miękkim narkotykiem, można ją palić. To jest uświadamianie samego siebie, że wcale źle nie robisz i nic ci nie będzie, ale niestety jest to błędne uświadamianie.

Kiopka-> jego życie należy do niego, nie jesteś właścicielką jego wyborów. Pomóż mu poznać skutki tak aby liczył się z konsekwencjami, wiedział o, i wliczał ryzyko, pomóż mu rozwiązać problemy jeśli takie ma, ale nie bierz odpowiedzialności za jego życie.

Gość miejscowy
Palę od dwóch lat. Wciągnąłem się bardziej w uprawę niż samo jaranie. To jest bardzo pożyteczne dla środowiska. Z tego można robić i ciuchy, i paliwo, a nawet alkohol. Osobiście palę raz na jakiś czas. Był czas, kiedy jarałem parę gram dziennie, ale to już minęło. Sprawdziłem, czy jestem uzależniony. Po 5miesięcznej abstynencji nie poczułem w ogóle żadnego głodu. Sam mam 16 lat więc nie bój się żaby. Może jest rastamanem?

Gość raz można błąd zrobić
Mam 4 dzieci, obecnie już dorosłych. Każde z nich paliło trawkę w miarę okresu dorastania. I żadne jakby mu dać zapalić nie odmówiłoby. Dwójka wpadła w większy nałóg. Amfetamina i nie wiem co jeszcze. Rozmawiałam z niejednym psychologiem i jedno wiem z tych rozmów. To dziadostwo uzależnia,mówię przede wszystkim o trawce, natomiast gadki gów*o dają za przeproszeniem, bo jak smarkacz nie będzie na tyle mądry by samemu przestać, nic mu nie pomoże. Alarmuj rodziców a nie czekaj, niech dostanie szlaban na wszystko + wpiernicz i areszt, to nie są żarty i jak się przejmujesz, powiedz rodzicom.

Gość amener
ale pierdolicie, tytoń uzależnia bardziej niż trawka

Gość ZuziaOgrodniczka
Jaki problem ??? Nie ma żadnego problemu. Palenie to najlepsza rzacz pod Słońcem, tylko kto spróbował ten wie :-))) Reszta powtarza bzdury zasłyszane pod trzepakiem i z ambony. Najlepszy (449 stron ze zdjęciami) w PDF-ie darmowy poradnik o hodowli ziela znajduję się pod adresem: http://hotfile.com/dl/9140373/65b0dd3/Marijuana_Cannabis_Grow_Bible.pdf.html

Gość pio9322
I chwała mu za to ! Nie ma problemu, a jak słuchasz tej całej propagandy antyganjowej to opamiętaj sie! BLESS!

dupa blada! gówno sie znacie. moj brat tez palil,.. i pali dalej mimo ze razy juz mial psychoze przez to gówno i byl w szpitalu psychiatrycznym.. nafaszerowany psychotropami bylo spoko.. potem jakis czas spoko.. i znowu to samo zaczal palic i dupa. Więc nei pierdolcie ze tak powiem ze to nie jest nic takiego:) i ze mniej uzaleznia.. ale skutki nie objawiaja sie jak papierosy , fizycznie. Tylko PSYCHICZNIE! zmarnowane zycie.. i potrzeba opieki do konca zycia