Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilovePHOTOSHOP

Najwazniejsze jest piekno ktore macie w sobie...najwiekszeKlamstwoJakieSlyszalam

Polecane posty

Gość ilovePHOTOSHOP

Kto jest przeciwnikiem tego stwierdzenia ?jak sadzicie ?czy sadzicie moze ze w dzisiejszych czasach mamy jeszcze szanse na zycie wylacznie z piekna duszy? czy to juz passe ? przezytek ? Moje doswiadczenia mowia ,ze jesli nie jestes ladna /ladny na zewnatrz ,nie duzo w zyciu masz i nie duzo osiagasz... ja tak uwazam ,jak wy uwazacie ?wypowiedzcie sie

Gość bbbbbbbb
zgadzam się

Gość ilovePHOTOSHOP
do a ja wygrałem życie -no bez przesady ,hehe jakies piekno musisz miec ;)

Gość frk-0999
Sposób w jaki stawiasz Ty sprawę jest nieprecyzyjny, dochodzisz zatem do równie nieprecyzyjnych wniosków. Nigdy nie było takich czasów, w których nie liczyła się uroda, majątek, wpływy a wyłącznie piękno pozytywnych cech. Ale też nigdy nie było tak aby ludzie nie tesknili za szczeroscią i życzliwością. Zmieniają sie i to barzdzo warunki cywilizacyjne, społeczne, polityczne ale natura ludzka pozostaje niezmienną. I nadal jak tysiące lat temu atrakcyjna i zła kobieta zrobi większe wrażenie niż brzydka i dobra, itp, itd...

Gość Franczeska - pineska
hmm jeżeli jest się bardzo towarzyskim nie mam na myśli imprezowania itd ale fakt , że taka osoba jest w stanie z każdym nawiązać kontakt , porozmawiać przy tym będąc miłym , życzliwym , pomocnym ale tak naturalnie wprost od serca , najważniejsze jest poczucie humoru!!! śmiechem można przełamać wszelkie lody! społeczeństwo takich ludzi akceptuje bo czuje się w ich towarzystwie dobrze wygląd schodzi na drugi plan bo przestaje się na to zwracać uwagę .

Gość frk-0999
ja np. mam bardzo piekne i seksowne jelito cienkie. a i śledziona tez niczego sobie...

Gość ilovePHOTOSHOP
Chodzi mi o sytuacje ,gdy jest np wartosciowa osoba,madra ,mila ,dobra ,moralna itp ,po drugiej stronie stoi wystylizowana na powiedzmy wampa ,kobieta ,powiedzmy niezbyt przejmujaca sie zasadami moralnymi ,dobrocia ,pomaganiu biednym - powiedzmy nawet ,niezbyt madra - ale za to piekna ,gdy widze obie te kobiety ubiegajace sie o ospowiedzialne stanowisko w firmie ,widze ze wygrywa moj wykreowany wamp

Gość ilovePHOTOSHOP
Osioł_Patentowany - ahahahahahaa ,dobre i like it

oglnie wiadomo, że uroda w życiu pomaga!! Ale zawsze można mieć wielkie serce (ale i twardą dupę) pozdrawiam :-)

Gość Prosty przykład
Tydzień temu z programu "You can dance" odpadła dziewczyna która moim zdaniem najlepiej tańczyła i to jej należała się wygrana. Niestety jest potwornie brzydka i to przesądziło o jej odejściu. Osobiście mi to naprawdę nie przeszkadzało, bo była rewelacyjna i za nią trzymałam kciuki.

Gość ilovePHOTOSHOP
hmm dobry przyklad ,jest takich wiele ...

Gość Agnie
wyluzuj, albo zadbaj o swoją urodę po prostu:) makijaż działa cuda, odpowiednio dobrane ciuchy również;) nie wiem, skąd się bierze stereotyp: zaniedbana, szara myszka=dobry, mądry człowiek zadbana laska=bezmózgi, egoistyczny typ... jeżeli ktoś jest superinteligentnym profesjonalistą, a braki w urodzie przeszkadzają mu w karierze - to niech nad tymi brakami popracuje... jak jest taki inteligentny, to niech coś z tym zrobi, a nie się użala nad sobą i zionie jadem... mi się wydaje, że te "szare myszki", to często są właśnie takie zgorzkniałe, zakompleksione typy, wcale nie brzydkie, tylko zaniedbane... i wydaje się im, że wszystkie życiowe problemy się stąd biorą, że Pan Bóg urodą nie obdarzył, a przecież jestem TAKA mądra, TAKA dobra, itp... nie jestem żadną pięknością, tzn. nie powalam z nóg swoją urodą, ale jakoś sobie mimo tego w życiu radzę - czyli: jest to możliwe:) co więcej znam superlaskę, super zawsze zrobioną, która jest dobrym, kochanym, bardzo troskliwym człowiekiem, pomaga innym ludziom, zwierzętom, itd... i na pewno takich lasek jest dużo więcej WIĘC: ZAMIAST JĘCZEĆ, ŻE TYLKO URODA COŚ DAJE, WZIĄĆ SIĘ ZA SIEBIE, ZADBAĆ, POPRAWIĆ, CO SIĘ DA. No i też spojrzeć bardziej realnie na siebie: bo to może nie brak urody, ale jakieś takic czy inne moje zachowanie mi życie utrudnia..?

Gość Agnie
pamiętacie kabaret Potem?: "co na to Policja? czemu nic nie robi? niech mi da pieniędzy, niech mnie przyozdobi!" Polecam;)

Gość ilovePHOTOSHOP
ale ja nie uwazam sie za szara mysz ,po prostu szlam sobie chodnikeim rozmyslajac i dochcodzac do powyzszego wniosku :) wartego przedyskutowania

Dla mnie osobiscie bardziej liczy sie wnetrze czlowieka niz jego wyglad. A ze ladnym jest latwiej, to prawda, ale mimo to nie uwazam wyglad za najwazniejszy w zyciu.

Gość to najwieksza bzdura
jaka slyszalam! piekno wewnetrzene JEST najwazniejsze ! mylisz moja mila, pojecia mylisz pop- kulture- kolega wsponial o Playboju --- kolezanka o You can dance - tam nie sprzedaje sie piekna weenetrznego tylko opakowanie .... dla mnie bylo i bedzie wazniejsze piekno wewnetrzne- czy bede wybierala Milosc Mojego Zycia czy pracowanika, jesli bede szefem ... Nie znaczy to ze przyjme niezadbana/ego delikwenta w zmechaconym rociagnietym swetrze albo laske z tlustymi wlosami ukryta w woku na kartofle .... Chyba ze oboje beda TAK inteligentni oraz dadza sie namowic na metamorfoze ....

Gość czy ja wiem
sadze piekno wew nie jest tak doceniane jak zew ,moze to kwestia swiata nastaiwonego na konsumpcje?

Gość frk-0999
a która to taka brzydka z tego jukendens?

taki fajny cytat kogos znanego jest. \'wszyscy mowia, ze wyglad sie nie liczy, wiek sie nie liczy, pieniedze sie nie licza. Powiedzcie mi tylko, kto zwiazalby sie ze starym, brzydkim, splukanym facetem? \' :D

Gość ABRAKDABRA
no nikt, nie rozumiem czemu ludzie w ten sposob sciemniaja

Ostatnio charakter człowieka ma coraz mniejsze znaczenie... Zdecydowanie przegrywa z urodą:(