Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agneiszka

Czy bylibyście z kimś kogo kochacie, ale ten ktoś jest beznadziejny w łóżku?

Polecane posty

Gość Agneiszka

Czy waszym zdaniem długo bylibyście z taką osobą, czy byłoby wam to raczej obojętne (chociaż seks też jest ważną częścią związku)

Gość Agneiszka
bardzo zabawne :D aż się uśmiałam ;) nie mam kilkunastu lat ani dwóch razy więcej :) Tylko się zastanawiam czy ktoś byłby skłonny zerwać związek bo widziałby przeszkody w życiu intymnym

Gość dominkowaaaaaaa
Agnieszko porozmawiaj z partnerem o swoich pragnieniach,byc moze wczesniejszym partnerkom wystarczaly jego marne umiejetnosci

Gość ja powiem cos ...
a dluzsza mete chyba sie nie da... ale ponoc mozna sie docierac :D :D wiec najpierw sama musiz wiecdziec co lubisz [ostro czy delikatnie] i mu to POWIEDZ !

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
pewnie skończyło by sie rozstaniem, bo bez dobrego seksu ja bym sie sprawnie odkochała

Gość
Ehh, nic bardziej nie nie dręczy czlowieka niż nie dopieszczenie, więc albo rozpad, albo ktoś na boku...

Gość NIE eeeeeeeeeeeeeeee

Gość pepeiotr
Ja jestem w takim związku . W sumie od 9 lat w tym 7 małżeństwa. Moja żona jeżeli o sex to poraszka przysłowiowy materac. Prosze rozmawiam i nic jak grochem o ściane.

Gość thetet
tak ale pracowałabym nad tym problemem :S

Gość pepeiotr
pRACUJE OD WIELU LAT I NIC :-( JUŻ WSZYSTKIEGO PRUBOWALEM

Gość Agneiszka
no właśnie, już wyjaśniam, że to nie o mnie chodzi. Nie jest to pytanie związane bezpośrednio ze mną, ale dzięki za "troskę" dominkowaaaaaaa ;) Pytam się tylko co inni sądzą na ten temat oraz osób, które się już w takiej sytuacji znalazły.

Gość Agneiszka
-----> pepeiotr - ale kochasz ją mimo to, i byś jej nie zostawił jak sądzę? A byliście z tym problemem u jakiegoś seksuologa ? Próbowałeś kiedyś dłuższej gry wstępnej?

Gość pepeiotr
Kotku ja uwielbiam gre wstępną to najprzyjemniejsze w seksie. A co do seksuologa zona zawsze przeklada albo nie miala czasu albo sie spuznila albo cos tam . Zawsze jest powod.

Gość tak i powiem że mój
facet nie jest dobry w łożku ale kocham go mimo tego. Seks nie jest najważniejszy i wolebyć z kimś kogo kocham i jest kiepski w łożku niż z kimś do kogo nic nie czuje ale za to jest super w łożku. Nawet bym nie mogła zdradzić chłopaka.

Gość Agneiszka
mimo to podziwiam, że cały czas trwasz przy niej. Wiem , że już jesteście dosyć długo po ślubie takjak pisałeś, ale może kiedyś coś się zmieni w nastawieniu Twojej żony do tych spraw (mam nadzieję).

Gość yyeeaa
Byłam z kimś takim prawie 4 lata, kochalam ,ale w łózku był kiepski. Rozstaliśmy się lecz sex nie miał z tym nic wspólnego.

Gość pepeiotr
Też taką mam nadzieje dlatego trwam . Ale nie poradziłem sobie z tym.

Gość kiyh
słuchaj jak ja faceta kocham to on jest dla mnie najseksowniejszym i najwspanialszym kochankiem!!!!nawet jesli jest bierny i mało wyuzdany to ja tego nie widze!!!jest mi cudownie a jesli faceta nie kocham to widze takie rzeczy......mysle,że przestałas go kochac

Gość pepeiotr
Ale moja zona jest najpiękniejsza na świecie. Naprawde.

Gość pepeiotr
e tam moja zona im starsza tym piekniejsza. Powaga. Teraz naprawde jezd piekna kobieta wczesniej trochu dzieciak

Gość trójkącik
do pepeiotr---> Może i jest "najpiękniejsza" ale dla ciebie...za to w łóżku materac i flak :O zero życia w niej...to nekrofilia z twojej strony :P

Gość pepeiotr
no coz trojkacik widac w zyciu wszystkiego miec nie mozna. A kazdy ma jakies zboczenia

ja z moim mężem mieliśmy (on miał ) taki kryzys przez 8 miechów prawie . dostawałam na łeb . (nawet niby- kochanki sie doszukałam ) . i jak ruszyłam na ostrą rozmowe z nią , jak mnie mężulek przekonywał , jak zaprzeczał . od razu mu sie przypomniało ,jaką ma sunię w domu :D:P teraz jest:classic_cool: od tamtego incydentu .

Gość pepeiotr
ta taka kocica czasem potrzebna w domu facet tez lubi czuc ze sie walczy o niego

Gość oj jankesa
on miał kryzys albo miał dosyć a ciebie cip*sko swędziało więc nawrzucałaś chłopowi...baba w ruji gorsza od pirani :P

bo nie wiesz co zrobiłaby z twoim \"Jaskiem \" pirania . Uwierz lepiej z kobieta :p

Gość oj jankesa
a jak cie swędziało ci*psko to trzeba się porządnie myć...najlepiej kwasem żrącym :P