Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAGDAAAAA

mój chłopak młodszy o 4 lata

Polecane posty

Gość NAGDAAAAA

Hej. ma ktoś taką sytuacje ze ma młodszego chłopaka. on 21 ja 25 . nie wiem jakos sie dogaduje z nim. a wy ??

Gość NAGDAAAAA
aaa myślałąm ze nikt nie odpisze. dziewczyny jak wam sie z nimi układa?????????????????????????

mi sie ukladalo super do czasu ... Przestraszyl sie wszystkiego ... W sumie to jak jestesmy razem to jest cudownie, ale to zwiazek na odleglosc i jak sie rozstajemy to juz nie jest tak wspaniale jak jak jestesmy razem ... ale mimo tej roznicy wieku potrafimy porozmawiac o wielu rzeczach i dogadujemy sie super ;) spotkalismy sie 3 lata za wczesnie ...

Gość DOMEK Z DASZKIEM
ja 34 on 30 jest superowo

hihi, problem to bylby tylko jakbys ty miala 20 lat a on 16. a tak to 4 lata to nieduza roznica wieku ;)

jesli masz 20 lat nie patrzysz na 16 jako partnerow .. wiec nie wiem po co ta cala gadka.. ja mam 25 on 20 i zaczyna mnie draznic to ze ludzie robia z tego szum! czy milosc ma podany wiek? nie!!

4 lata to nie jest na tyle duża różnica, żeby z tego właśnie powodu mogło sę nie układać. Jeżeli tak jest, to prawdopodobnie chodzi o coś innego jeśli kobicie nie przeszkadza sam fakt, że facet jest młodszy 2, 3, 4 lata, to nie widzę problemu - taka różnica w pewnym wieku się zaciera. Mnie osobiście przeszkadzałoby, że facet jest młodszy, nawet rok, ale prawda jest taka, że to chyba kwestia psychiki, a nie jakichś konkretnych przeciwwskazń typu \"brak porozumienia\" itp. To po prostu kwesta gustu i upodobań

U mnie na szczescie ludzie nic nie gadaja :) nawet kumpele mnie przekonywaly do tego zwiazku ;)

co innego 8, 10 lat (i w górę) - takie różnice wieku, bez wzgędu na to czy starsza jest kobieta, czy facet, bardzo często negatywnie wpływają na związek (wcześniej czy później)

Gość NAGDAAAAA
kaczątko ja tylko pytam jak wam jest w takich związkach z ciekawości - nie musisz nie masz ochoty nie pisz w zwiazku z tym. oczywiscie ze to nie problem :)

ale po co pisac o tym jak jest? przeciez kazdy z nas jest inny wiec w kazdym zwiazku jest inaczej.. mi jest zajebiscie i to ze facet jest mlodszy nie znaczy ze jest niedojrzaly.. wczesniej bylam ze starszym od niego i byl idiota niedojrzalym kretynem! a ten mimo ze ma te 21 lat daje mi to czego nikt inny nie potrafil

Gość
Marne szanse ma ten związek. Ty będziesz się chciała wydać za mąż za jakiś czas, a on jeszcze nie będzie czuł, że się wyszalał...

Gość NAGDAAAAA
zastanawiam sie czy to coś poważnego czy nie,,,,,,, :(

Gość salssa
ja mam 2 lata mlodszego ja mam 20 on 18 jest super jestesmy prawie 2 lata

Gość MerysA
Ja mam 7 lat młodszego,i nie ma tragedii. Jest cudowny,i kocha mnie jak chyba jeszcze nikt nigdy. Nie zawwze młodszy znaczy niedojrzały.

Gość kijuy
Mam już drugiego chłopaka młodszego o trzy lata.Widocznie lepiej dogaduję sie z młodszymi:)

Gość
kaczatko1982=> musi, musi. A jak nie to będzie musiał. Facet może pieprzyć o podobieństwie dusz itd., ale głownie chodzi o urodę. Starsza baba szybciej zbrzydnie, czyli facet szybciej zdradzi - ot i co :P Z upływem lat mężczyna robi się coraz bardziej dystyngowany. Kobieta się po prostu starzeje :P.