Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloody_tearsss

RIGEVIDON czy MICROGYNON 21?

Polecane posty

Gość bloody_tearsss

Który powoduje mniej skutków ubocznych w postaci np tycia i pryszczy?

Gość bloody_tearsss
no tak ale skad moge wiedziec po ktorym zaczne tyć, moze sa do tego jakies uwarunkowania jak np. wzrost, waga itp. slyszalam ze tylko kobiety przy kosci o mocnej budowie moga jesc Rigevidon, nie jest polecany dla filigranowych dziewczyn czy to prawda?

blablabla dla mnie to kompletne bzdury! ja brałam micro -spuchłam, czy przytyłam nie kłucęsię 8 kg w 2 misiące, cera potworna, suchość pochwy, mdłości! moja siostra bierze już 3 lata i 0 kg więcej, cera super, libido takie że hoho, zero zmian nastrojów. także nie dowiesz się dopuki nie spróbujesz.

Gość bloody_tearsss
a obecnie bierzesz jakies tabletki?

Gość bajo-bajo
Przeciez to jest to samo!! taki sam syf. najlepsze jest Yasmin i Yasminelle gdyz po tym sie nie tyje i nie ma zadnych skutkow ubocznych

Gość ja biorę rigevidon i jakoś nie
tyję tylko nie żrę jak świnia - może to ma jakiś związek? innych skutków też nie mam a Yasmin jest bardzo niebezpieczna dla żył i wycofywana z zachodniej europy - ale polki się ekscytują bo przecież takie drogie i trendy i cool i moje psiapsiółki biorą a potem zakładają takie topiki "biorę Yasmin i mam potworne bóle nóg- czy to minie?" odp. tak minie jak w tej nodze zrobi ci się zator, który cię zabije

Co do Yasminu podpisuję się pod zdaniem koleżanki wyżej. Ale nie o tym temat. Ja biorę Microgynon - żadbych skutków ubocznych, żadnego tycia, puchnięcia, libido nareszcie odżyło. Ale to bardzo indywidualna sprawa. Niestety trzeba testować na sobie. Poza tym Micro i Rigevidion to to samo - takie same składy.