Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawnaaaaa forumowiczkaaaa

nie chce sie zabijac ale mam juz tez dosc swojego zycia co robic ??

Polecane posty

Gość LiVi
pyjma - zartujesz? A ja wygralem zycie jest bezkonkurencyjny w pesymizmie..

a ja wygralem-> i tak Cie lubie pomimo tego Twojego pesymizmu, szkoda ze nie mozna jakos Cie nastroic pozytywnie;) :)

Dziewczyno piszesz ze nikt Cie nie lubi ,jestes brzydka ,niemadra itp. itd. ,jeśli będziesz tak się postrzegala to wybacz ale rzeczywiście ludzie przestana Cie lubic no bo jak lubic kogos kto sam się nie lubi?Zaakceptuj siebie taką jaką jestes a nie o operacjach plastycznych myslisz. Nawet jeśli bys je zrobila i tak będziesz wynajdowala dalsze „rzeczy”do poprawienia. Problem tkwi raczej w twojej psychice a nie w tym jak wygladasz. Nikt nie jest doskonaly wiec Ty tez nie będziesz choćbyś nie wiem co robila,a życie z kims kogo się nie lubi jest trudne wiec postaraj się znaleźć swoje mocne strony Ina nich się skupic a nie myśleć tylko o mankamentach swojej urody  . Tez się po czesci nie akceptuje:zamiast nosa kartofel,dupa jak 4 drzwiowa szafa,cera to hmmm…bez komentarza,buzia zbyt pyzowata ale co tam,jakos nauczyłam się z tym zyc i akceptowac to ,wazne ze ludzie na mój widok nie uciekaja a reszta to …. No ale jeśli komus się nie podobam to niech spier***a i najpierw spojrzy na kogos a potem na siebie  Wiec się dziewuszko nie doluj z powodu wygladu bo być podobnym do yeti to nie tragedia gorzej jak ktos jest głupi jak Tołdi z Gumisiów a jak się odezwie to idz po wino i nie wracaj 

Gość dawnaaaaa forumowiczkaaaaaaa
SheIsDangerous --> staram sie tylko ze mnie to wclae nie satysfakcjinuje a wręcz wnerwia i nie daje zyc np pewbych cech nie da sie ominąc i z nich cieszyc wybacz ale 98% społeczenstwa płci zęnskiej ma ja Ty to nazwałas "dupe jak szafa " i wszyscy sa do tego przyzwyczajenmi ja mam takie wady ze mnie skreslaja na całęj lini :O

No niepowiedzialabym ze 98 proc z tego co widze na miescie to jakos niewydajne mi się  no ale mniejsza z tym A jakie to wady które skreślają cie na calej linii?

Gość dfdsf
98%? Gdzie? :o