Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawnaaaaa forumowiczkaaaa

nie chce sie zabijac ale mam juz tez dosc swojego zycia co robic ??

Polecane posty

juz mi sie zabijanie znudzilo . ile razy można? moze jakies inne sposoby?

zamknij dziób podszywie :O tak na serio co moge zrobic ?

ale jakie masz problemy? bo pamietam tylko ze jestes \"szpetna\", nikt Cię nie chce.. i.. czy to Ty nie znosisz swojej klasy?

Ty kobieto nawet mi tak nie mów bo sie tam przejade do Ciebie i Ci wybije te głupoty z głowy 😡

chcialabym byc slawna. i tylko zabijajac sie kilkakrotnie mialam na to szanse ale nie wyszlo. nie spotkalam kogos kto by mnie wylansowal

Bebe Lilly ---> tak :O Ariane--->no to dawaj do mnie ;) :P a ja wygrałem życie --> a teraz pracujesz czy co ?

dawnaa Ty mnie nie prowokuj:D bo jak juz pojade to spiore pupe pasem:D wiesz jak Cie lubie nie chce czytac takich slow, o zabijaniu sie, taka fajna madra dziewczyna musi żyć i byc twarda:)

Gość eeej mi tez sie to
W tym wypadku trzeba cos zmienić w życiu :D Moze nowy image? :P

a ja wygralem-> Ciebie to sama kiedys ukatrupie:D cos Ty taki pesymistycznie nastawiony do swiata..

Ariane -->ja mam taki cholerny charakter ze juz sama ze soba nie moge wytrzymac to oczywiscie wsyztsko przez wyglad i tak w kólko potrzbuje kupee kasy zeby to zmienic i jestem coraz bardziej zdeterminowana :O yhh ale fajnie jest wiedziec ze ktos mnie ma za "fajna" i lubi mnie eeej mi tez sie to--> na moj nowy imge potrzeba kupe kasy i czasu nie stać mnie :/ a ja wygrałem życie --> a jak sie studuiuje aspołecznie ?

Gość mam to samo...............
gdybym miała dużo kasy wyglądałabym znacznie inaczej (problemy ze skórą-nie trądzik), nos, usta, jakbym miała odpowiednią kase to i włosy by się zrobiło, skórę i mogłabym wreszcie nie stresować się za każdym razem gdy wychodzę z domu... Nie ma jak zwalony charakter.

dawna -> wyobrazam sobie troszke Twoje problemy i wierze ze one mina po prostu ten wiek trudny, piszesz o zabijaniu a to jest naprawde bezsensowne, ostatnio bylam na pogrzebie 16latka powiesil sie, kolega mojej dobrej kumpeli, to jest naprawde okropne ze ktos decyduje sie odebrac sobie zycie przeciez to najpiekniejsze co dostalismy od Boga, pewnie przynudzam ale tak uwazam nie mysl nawet o zadnym zabijaniu prosze Cie, zobaczysz ze problemy sie rozwiążą i wszystko sie ułoży, nie wiem jak Ty ze soba nie mozesz wytrzymac, normalna fajna z Ciebie dziewczyna sympatyczna, a ze wygladu nie akceptujesz kazdy ma wady nie ma idealnych pieknosci, wiekszosc ludzi jest przecietna i jakos żyją, patrz na pozytywne strony życia:) :*

Gość dawnaaaaa forumowiczkaaaaaaa
no wlasnie przecietna a ja nie mam nawet tego :o 😭 no ale juz trudno dzisiaj ani w nablizszym czasie i tak nie mam sie zamiaru zabijac bo do tego trzeba planu a na razie go nie mam bo jak juz cos robic do porzadnie :O na razie szukam alternatywy

\"Ciebie to sama kiedys ukatrupie\" trzymam za słowo ale aby było w miarę bezboleśnie i szybko 🌼 tylko nie wiem czy z mojego powodu warto lądować na 10 lat w więzieniu \"s Ty taki pesymistycznie nastawiony do swiata..\" naprawdę chcesz wiedzieć? No więc to pewnie przez: nudne życie, brak zainteresowań, nieśmiałość, brzydotę, niski wzrost, brak perspektyw, brak znajomych, brak zawiązków, brak celów, brak sensu, itd.....

Gość dawnaaaaa forumowiczkaaaaaaa
17 ucze sie w lo a co ?

Gość pyjma
Wiecie co?Wydaje mi się że a ja wygrałem życie to takie drugie wcielenie Andrzeja z Biłgoraja!!!!!Obydwoje są identycznymi pesymistami!