Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

email

Muszę znaleźć dziewczynę z dobrym sercem, bo inna mogłaby mnie skrzywdzić

Polecane posty

znam autentycznie brzydkich ludzi, większość z nich jest w udanych związkach, i żeby było zabawnie, najładniejsza dziewczynka w klasie mojego syna jest córką najbrzydszej pary, jaką widziałam kiedykolwiek :) Zresztą zawsze wydawało mi się, że to bardziej kobiecie przeszkadza brak urody niż facetowi :) To Wy jesteście wzrokowcami.

Gość kakakalutka
brzydall to zmien styl zacznij sie inaczej ubierac fryzure zmien i zobaczysz..trzeba wszystko odpowiednio dobrac a jesli jestes gruby i spocony to zacznij cwiczyc, zdrowe jedzenie chcesz byc ladny to bedziesz-trzeba po prostu o siebie zadbac

nie ma niczego bardziej aseksualnego niż wrażliwy facet- co to ma byc w ogóle?

Gość brzydalku ...
ależ Ty masz na prawdę PIEKNE OCZENTA :) - jest w nich TO COś - co mówi ze masz m. in. silny charakter :) nie musisz być piekny od stóp do głów - wazne zeby miec w sobie to coś - oczka masz śliczne:) a mężczyzna powinien być...... hmmmm trochę przystojniejszy od diabła ;)

kakakalutka niektórych rzeczy nie da sie zmienić, może w przyszłości, gdy chirurgia plastyczna zrobi postępy :P doprawdy, nie powiedziałem, że jestem wrażliwy tylko, że szukam wrażliwej kobiety, a to różnica :) Nie mam żadnych pięknych ocząt, skąd niby możesz wiedzieć jakie mam oczy?

Gość brzydalku ...
a to nie Twoje oczka? http://www.voila.pl/277/lh1fz/?1 jak nie to zwracam honor - widocznie więcej brzydali na kafe ;) ale zawsze mozesz wyslac swoje - popatrzymy i powiemy czy coś w nich jest :)

To nie moje, ja mam piwne. Zielone ma brzydal28, mój kafeteryjny towarzysz niedoli :P

Gość aneczkaNN
ludzie z dobrym sercem sa wykorzystywani ... znam paru kolesi, ktorzy teraz sa sami, a ze wszystkich lasek wspominaja nie te napiekniejsze np, tylko te z dobrym sercem - i zaluja jednym z tych kolesi jest tez moj byly ... haslo bylas dobra jak chleb wymaluje sobie chyba na scianie, bo co mam niby o tym myslec? docenianie po fakcie. i co ja z tego mam ...

Gość brzydalku ...
no właśnie - więc brzydal28 moim zdaniem wcale nie jest brzydalem a oczy piwne od zawsze mi sie podobały więc na pewno i Twoich oczkam można by sie uroku dopatrzec :)

Gość Takie sra..nie w banie
Jeżeli partnerkę traktujesz jak największy skarb okazujesz jej uczucie itd to nie ma możliwości żeby nie odwdzięczyła się tym samym. To działa na zasadzie bumerangu. ( no jest może jedna na 100 taka zimna su..ka ale to są baaardzo sporadyczne wyjątki ) Więc wniosek jest jeden Ty nie jesteś uczuciowy albo tego nie okazujesz swoim damom serca, jeżeli byś to robił nie zakładał byś tego tematu. ( uważasz siebie za romantyka ale w rzeczywistości taki nie jesteś)

Gość aneczkaNN
dobrze powiedziane - dostajesz to co dajesz wczoraj pogodzilam sie z moim facetem, ciagle powtarzal wczoraj ze nie jest lajdakiem ... ale w sumie wydaje mu sie ze jest wrazliwy i dobry, w rzeczywistosci mysli najpierw o sobie. no ale zobaczymy.poprosil o druga szanse. wkurza mnie, jak facet podkresla swoje zalety (w ogole po co podkresla, trzeba dzialac nie gadac) ... a pomyslalby lepiej, czy jest sens o nich mowic, jesli nie do konca to prawda