Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleczka 123456

Czemu tak mi źle

Polecane posty

Gość poleczka 123456

Dlaczego facet, który był dla mnie wszystkim okazał się takim draniem :O Czy wszyscy faceci tacy muszą byc :O 😭

Gość Grajka
nie wszyscy, ale większość tak..

Gość poleczka 123456
dlaczego oni tak postepuja?? dlaczego dziewczyna ktora oferuje seks bez zobowiazan jest dla niego bardziej atrakcyjna??

Gość LiVi
"dlaczego oni tak postepuja?? dlaczego dziewczyna ktora oferuje seks bez zobowiazan jest dla niego bardziej atrakcyjna??" zalezy dla ktorego. Wybralas sobie jakiegos ciula, to czego sie spodziewalas?

Moze nie jest bardziej atrakcyjna, ale łatwiej mu być z kimś takim, bo się mu debilowi starać się i wysilać nie chce. :o

Gość poleczka 123456
wiesz nic nie swiadczylo o tym ze takim facetem sie okaze :( 😭 wydawal sie fajnym facetem ktory ma poukladane w glowie:O

Gość poleczka 123456
teraz juz wiem ze jest niedojrzalym chlopcem a nie facetem z ktorym chcialabym byc :O

Gość lubie kobiety ale......
szukałaś księcia to masz a mnie nawet nie zauważysz

Gość znawwwwwwwwwca
Takich wybieracie (mozliwe, ze podswiadomie).

Gość poleczka 123456
niestety faceci ktorzy wczesniej mieli zle doswiadzcenia z kobietami pozniej maja problem ze zwiazkami:O a on taki byl:O no i wyszlo jaki jest naprawde 😭 tylko dlaczego krzywdzil kobiete ktora go kochala :(

Gość poleczka 123456
a poza tym ja nie szukalam ksiecia. ten chlopak jest raczej takim pospolitym chlopaczkiem, niestety i ostatnim draniem:O chociaz trudno mi w to uwierzyc 😭

Gość poleczka 123456
hmmm no nie wiem czy w ten sposob nie wpedzilibysmy sie w jeszcze wiekszy dol :O

Gość poleczka 123456
w sumie takie wspolne uzalanie sie nad losem mogloby byc pomocne:) a ile masz lat???

Gość poleczka 123456
a on poza tym ze wolal dziewczyne tylko do seksu od mnie😭:, to byl idealem :O dlaczego faceci tak postepuja???

chyba dlatego że kierują w pewnej części nami hormony i nienawidzimy porażki więc czasem łatwiej być skurwysynem przykro mi

Gość poleczka 123456
ale nie lepiej miec dziewczyne ktora cie kocha, niz taka ktora traktujesz jak tylko osobe ktora jest ci potrzebna tylko do jednego 😭???

Gość poleczka 123456
ja bym byla w stanie kochac go do konca zycia, a on nie potrafil tego docenic, wazniejsze bylo dla niego zaspokojenie swoich potrzeb i zabawa :O

Gość poleczka 123456
w tym musze przyznac ci racje :) lepiej ze teraz wyszlo jaki jest naprawde, a nie pozniej jak bym juz byla bardziej do niego przyzwyczajona:O ale staram sie sobie wytlumaczyc ze on nie jest wart moich lez!!! nie moge si eprzejmowac zachownaiem jakiegos niedojrzalego chlopczyka, ktory nie wie co w zyiu jest najwazniejsze. wolal sie bawic to nie ch sie bawi

Gość poleczka 123456
nie wiem czy jestem fajna dziewczyna:O ale wiem jedno ze on tego na pewno bedzie zalowal i to predzej niz sadzi :O

na pewno jesteś fajną dziewczyną a jak ci jest źle to się po prostu wyklikaj mi to pomaga zawsze znajdzie się osoba z którą można pogadać , pogadał bym z tobą dłużej ale do pracy muszę iść głowa do góry i po największej duży wychodzi słońce

Gość poleczka 123456
dzieki ze chciales ze na poklikac ;) mam nadzieje ze sie jeszcze odeziwesz na tym topiku :) moze bede miala juz lepszy nastroj