Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diabeł Wpieniacz

dziewcztny co sadzicie o tym wozku???

Polecane posty

ale sie zdziwi jak za 3 miesiace bedzie musiala kupic kolejny wozek bo ten juz bedzie za maly i na kolejny bedzie musiala wylozyc pieniadze ze swojej kieszeni a tym paskudztwem i tak dlugo nie poszpanuje...

Osobiscie zachowalabym sie niemilo i bym nie kupila. Powiedzialabym ze mi sie nie podoba a chce zeby dziecko dostalo prezent ktory mi sie podoba i kupila cos innego. Ta przyszla mama wydaje sie troszke dziwna :-o

tak mi sie wydaje ze najdroższy. Chyba ze znacie droższe??? Jak znacie to napiszcie wspomnę jej słówkiem, dziewczyna nie będzie zadowolona ze będzie miała taki tani badziew!!!

mi sie nie podobają te wózki!!! na dodatek strasznie drogie1wiadomo każdy ma swój gust,. 20lat temu takie były wózki :-)

strasznie mi nie leży zwlaszcza ze trzeba tyle kasy wydać na coś co nie posłuży zbyt długo!!! Ojciec dziecka był przy rozmowie mojej ze sprzedawczynią wszystko słyszał, ze nie praktyczny, pretensjonalny itd. ale jak jego panienka sie uparła to nie mam bata strzela focha i taki ma byc.

Gość święta racja
Diabeł to żeby zrobić jej na złość to kup najzwyklejszą parasolkę za 150 złoty na bazarze :P a kasę daj w kopertę

Gość święta racja
A powiedz na kiedy ona ma termin. Bo jak "zaraz" to wcale się nim nie pochwali i wtedy możesz kupić gondolę za 300 zł. i o niebo lepszą, dzieciaka nie będzie telepać w tańszej.

właśnie ona ma termin na teraz tzn za miesiąc. Nie jestem złośliwa osoba i nie kupie jej tego czego nie chce. Już nie mogę sie doczekać jej miny jak to dziecko szybko wyrośnie z tego wozka (to będzie jej porażka życzeniowa--- można to tak nazwać??? :) )

Gość święta racja
W sumie jak was stać i ze złośliwości to kup jej ten. Ale możesz pokazać te kilku funkcyjne za podobną cenę

Gość święta racja
Powiedz że chcesz doradzić coś lepszego,

Gość wiec jestes w ciazy
ja bym zrobiła tak-jesli sie zdobedziesz na odwage-ze wydrukowałabym jej te opinie o wozki i niech panna przejrzy na oczy ze to kasa wyrzucona w błoto

Gość wiec jestes w ciazy
a ile ona ma lat ze tak tupie noga jak mała dziewczynka ze ten a nie inny?

Gość wiec jestes w ciazy
a ta torba do wozka to juz w ogole:O moze jej na tej torbie zalezy?bedzie orginalna:D

Gość wiec jestes w ciazy
a tak na marginesie moja znajoma kupiła ostatni nie dosc ze trojkołowy to jeszcze cały czarny:o

a nona to co rozumu swojego nie ma??? nie ma dostępu do internet??? Mi sie wydaje ze jej tok rozumowanie jest następujący: nie ważne ile to kosztuje (bo to i tak nie z jej kasy, zresztą ona nigdy nie pracowała i z lekka ręką wydaje kasę), ważne ze inni będą podziwiać jej nowy śliczny(wg niej) wózeczek.

hahaha dziewczyny dzwoniłam do niej dzisiaj i opowiedziałam jej o tym wózku!!! ?A ona owszem chce inny ale kolor!!!!! RÓŻOWY Gdzie można taki wózeczek kupić w Poznaniu?

Gość .... ........
nie wiem czy jest praktyczny ale wyglad ma pardzo ladny