Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hheellpp

czy to normalne ?

Polecane posty

Gość hheellpp

mój chłopak nie okazuje uczuć,nigdy nie powiedział że mnie kocha,tzn na to mzoe za wczesnie bo jestesmy razem 5 miesięcy ale tylko powtarza jaka to jestem piękna,mam wrażenie że robi to tak żeby coś powiedzieć miłęgo to to rzuca ,czy można kogoś nauczyć okazywac uczucia czy to samo przyjdzie z czasem? bo ja też swoich nie okazuję tak naprawdę :o nie umiem...On tylko żartuje że jest romantyczny:p tez nigdy nie powiedziałam mu nic "takiego"i nie zsrobię tego pierwsza,nie uprawiamy seksu choć zdarza nam się razem spać więc czy to normalne?

Gość pepeiotr
nie

Gość pepeiotr
Przyczyn moze byc tysiace lacznie z brakiem okazywania uczuc przez rodzicow w dziecinstwie. Nauczyc sie nie da jezeli sam sie nie bedzie chcial tego nauczyc. Ale moze po prostu cie nie kocha. Musisz to sprawdzic

Gość hheellpp
co nie?

Gość hheellpp
ale jak to mogę sprawdzić? przecież nie spytam "kochasz mnie"? :o

Niektórzy nie umieją mówić o uczuciach. Ja jestem z moim chłopakiem blisko 1,5 roku, a od niedawna mówimy sobie \"Kocham Cię\". To, że niektórzy nie mówią \"Kocham\" nie znaczy, że tego nie czują.... Wiem cos o tym :). Powiedz mu pierwsza i zobacz, jak zareaguje :).

Gość hheellpp
wiem, że jestem atrakcyjna, choć mam lekką nadwagę - ważę 90 kg, przy wzroście 155 cm. Faceci na mnie lecą, więc co jest z moim chłopakiem?

Gość hheellpp
nie podszywaj się!

Gość hheellpp
A tak serio, to może on jest gejem? Ostatnio ubiera się jakos dziwnie-czerwone rajstopy z klinem, no i czesze sie na Rubika...

Gość pepeiotr
Możesz powiedzieć . Słuchaj ja potrzebuje kogoś kto mnie kocha więc zakończmy to. Jeżeli cie kocha to będzie walczyl o ciebie.

Gość hheellpp
ale po 5u miesiącach tylko? nie bedzie to wymuszeniem na nim tej miłości?

Gość pepeiotr
Wydaje mi się ze to dosc dlugi okres zeby sie w kimś zakochać no ale moge sie mylić. Musisz z nim porozmawiać przynajmniej zapytaj . Czy tobie tylko moje ciało się podoba?

Gość hheellpp
na pewno nie ciało,skoro nawet nie kochaliśmy się jeszcze...nie widział mnie nago itd

Gość 3w
"bo ja też swoich nie okazuję tak naprawdę" oczekujesz czegoś czego sama nie dajesz

Gość hheellpp
ale mim się wydaje że to chłopak powinien wyjść z inicjatywą,a tak to nie wiem na czym stoję...

Gość pepepiotr
Tylko ci sie wydaje

Gość hheellpp
to chyba pozostaje mi z nim być,okazywać mu uczucia bliskością i zobaczymy jak się sprawy potoczą