Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusieńka...XxXxX

czy tyjecie od tabletek anty.??

Polecane posty

Gość Agusieńka...XxXxX

ja schudlam 12 kg.w ciagu roku,a w ciagu pierwszych 3 miesiecy 5kg. jakie tabsy bierzesz lubmasz zamiar brac?

Gość Agusieńka...XxXxX
Ja nigdy nie stosowałam i boje sie trochę . A wy jakie stosujecie ???

ja najpierw diane (zadnych zmian), pozniej novynette (troche sie przytylo), pozniej yasminelle (zadnych zmian) i teraz biore cilset, tzn. dopiero zaczen od przyszlego tygodnia

ja od Microgynun 21.nie maja zadnych skutkow ubcznych,dobrze sie czulam i czuje,nawet mi sie cera poprawila.No i schudlam.dla mnie to akurat zaleta tych tabletek.Sa swietne.tyle siie dziewczyny na kafe skarza na negatywne skutki brania tabletek a ja z moich jestem zadowolona w 100%

Ja przytylam po Diane 6 kg w ciagu trzech miesiecy :O Z tym,ze zdania sa podzielone...jedni ginekologowie twierdza,ze sie nie tyje,inni,ze tyje sie max 2-3 kg z faktu brania samych tabletek,a znowuz inni,ze podczas brania tabletek anty ma sie wiekszy apetyt i je sie po prostu wiecej stad tycie

to ja tu rekord bije? w 1,5 roku 20 kg. Ale nie zwalam wine na same talbetki - lecz apetyt jest większy- ja to odczułam . Odstawiam za 2 tygodnie i jestem przeszcześliwa:)

11 miesięcy biorę rogevidon jestem chuda jak patyk -a miałam nadzieję że troszkę przytyję

Gość Amaleta a po co
ty tabsy bierzesz jak ty z tym swoim chorche sie bzykasz raz na pol roku:D?

Gość Amaleta a po co
a bys sie zdziwila mocno :D

ja po zadnych nie przytłam a brał,m cilest, yasmin, stediril , microgynon diane teraz po porodzie bier diane bo cera troche zwariowała po porodzie

czesc wam!! ja od tabletek przytylam jakies 14 kg w rok!!! cale zycie patyczak a tu bum.porobilam badania i zdrowa raczej jestem--wiec to jednak od tabletek!!! kazdy organizm jest inny przeciez. bralam cerazette.pozdrawiam. ps.dodam ze juz sobie poradzilam ale to dzieki temu ze solidnie wzielam sie za siebie....

Gość jolaaaaaaa
hym.. tabletki są ok ale raczej co 3 tyje od nich ja bylam chuda i jestem ale dopiero wtedy schudłam jak odstawiłam to świństwo :(

Gość jolaaaaaaa