Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty 20

Jak to jest z jedzeniem

Polecane posty

Gość Anty 20

Drogie panie mam takie pytanie... bo przeczytałam prawie wszystkie strony i nic o tym. Jak to jest? Czy tabletki muszę brać po jedzeniu? Czy mogę przed bo kilka razy zdarzyło mi się tak że zjadłam kolacje i za 5 minut musiałam wziąc tabletkę. Chyba wybrałam złą godzninę ale narazie nie mogę zmienić, powiedzcie czy to jem tabletke prawie równocześnie z kolacją przeszkadza w skuteczności? Odpowiedzcie proszę! pozdrawiam!

Gość szajn
absurdalne to co mówisz;)jak fakt,ze bierzesz pop jedzeniu moze wpływac na skutecznosc?!!!dobrze,ze bierzesz po kolacji a nie na pusty zoładek.

Gość Anty 20
Nie wiem czy absurdalne! Pytam bo niektórych tabletek nie można brać ileś tam czasu bo jedzeniu, a nie wiem jak jest z antykoncepcyjnymi! I chciałam tylko zapytać czy można je tak "wymieszać z posiłkiem" ?

Gość Anty 20
Dzięki

Gość fat
moja znajoma pigsy popijala piwem :classic_cool:

Gość jola78
śmiało jeszcze nikomu nie zaszkodził posiłek + tab.anty.:)

Gość Anty 20
To dobrze. A jak to jest? jeśli teraz przyjmuje o godz 19.00 i przy następnym opakowaniu chce zmienić na 21.00 to nie ma problemu? z góry dziekuję!

Gość mysle ze nie...
po 7dniowej przerwie mozesz spokojnie zmienic na 21 :)

Gość jola78
pewnie,że możesz zmienić godz. ale za często tego nie rób a te opakowanie które zaczęłaś dokończ o stałej godz.

Gość Anty 20
Oooo... to dobrze. Będę wreszcie mogła spokojnie jeść, hihi. A jeszcze o coś zapytam. Bo to moje pierwsze opakowanie i koleżanka mi mowiła że jej jak chodziła na solarium wychodziły brzydkie plamy? Czy to zawsze się zdarza? pozdro!

o te 2 godziny możesz zmienic sobie nawet w trakcie opakowania- to żadna różnica ani spóźnienie, ja nigdy nie brałam co do godziny tabletek, a raczej w przedziale 19-23 co do plam- niektore kobiety maja ten problem, to częste przy pigułkach ktore są lekiem hipoalergicznym i mogą wywoływac takie objawy jak plamy na skórze od słonca czy solarium