Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhm

Rzeczy których nie umiecie choć większość ludzi umie i wstydzicie się tego

Polecane posty

Gość hmhmhm

np. : ktoś nie umie jeździć na rowerze, zaparzyć herbaty, opłacić prądu, całować się itd. Ciekawe, co z tego wyjdzie :D nie wstydzcie się, anonimowość naszą bronią :D

Gość xdvbnm
Zrobic loda

Gość analogia
umiem dotknac jezykiem nosa :)

Gość Madlena77
Do Analogia: Fuj fuj fuj to po pierwsze, a po drugie to juz nie pamietam bo moje mysli zaprzata lizanie nosa uuuu

Gość
nie umiem zwinąć języka w rurkę ani przekręcić wpoprzek :p baaardzo mi to utrudnia życie

Gość xyxyxyxyxyxyxy
rozladowac mojego faceta jak mu robie loda........

Gość aawitaminozaaaaaa
plywac, miec zadbanych paznokci, dbac o siebie, ubrac sie stylowo, rozmawiac z innymi, podtrzymywac kontakotw

Nie umiem gwizdać :D, pływać, jeździć samochodem jak narazie...za to umiem ruszać uszami i płatkami nosa hehehehe :D :D :D :P :P

Gość a ja nie potrafie
co jest dla mnie trudne., miec orgazmu :( NIgdy nie mialam , nie potrafie :(

Gość nie umie
dolewac oleju w aucie.....zawsze wleje za duzo....ostatnio musialam jechac do warsztatu na spuszczenie i okazalo sie ze wlalam go prawie 3.5 litra.....mechanicy sie smiali :) a mi bylo glupio ......ale za to podobno silnik przeczyscilam hahah

nie umie zrobic fikołka... od zawsze sie bałam ze złamie sobie szyje. Jakos i zostało az do teraz.

Gość wielu rzeczy nie umiem
ale tylko jednej sie wstydze... kochac (ficzycznie - mam na mysli...) :(

Gość fegfregsregf
nie umie umyć sobie tyłka...

Umiecie zwinąć język? 20:51 Rosaleen Ja nie... 20:53 tak sobie a muzom... usuń a korzystasz jeszcze z pampersow? no zenada normalnie 20:53 pedro z f23 usuń w rurkę tak wywinąć bokiem już nie PS modek nie kasuj F23 - the community you can trust http://forumf23.blogspot.com/

Gość elej
nie umiem: otwierać puszek otwieraczem metalowym :( obciąć sobie porządnie paznokci u stóp (jeśli to robię to zupełnie je okaleczam), pisać porządnie, mówić płynnie, wychodzi na to, że niezły nieudacznik ze mnie :)

Gość piekna mery z domu starców
-tabliczka mnozenia :P -plywanie

Gość cgyba tylko
wkręcić żarówki, bo zawsze myślę, że kopnie mnie pront:(

Gość
o właśnie - pływać nie potrafię (jeszcze), jak również pilotować samolotu oraz prowadzić czołgu

Gość POLINEZJA....
Mam 27 lat a mam problemy z obliczaniem /typu 220 -34, albo 435 :4, %%%%% !!!!!!../ nie potrafie dzielic jak dzieci /te slupki co sie robi / no i ulamki ..porazka..:/ nie potrafie gotowac za duzo dan, mam tylko kilka wyprobowanych. nie potrafie sama sie ,,dotykac,, /mastrubacja/ bo nie sprawia mi to radosci ani przyjemnosci nie potrafie przezyc dnia bez slodyczy chowajac i jedzac w ukryciu

Gość piekna mery z domu starców
oo dzielic pisemnei tez nie umiem:D

Gość hehe a ja nie potrafie
obslugiwac sie zapalkami albo zapalniczka :D boje sie tego plomienia przy zapalce.. nigdy tego nie zrobilam ze strachu, a zapalniczek tych starszych nie potrafie uzywac bo nie mam sily w palcu zeby przekrecic to koleczko i ten strach.. nie wiem skad mi sie to wzielo. przez to w szkole gastronomicznej mam problem z zapaleniem kuchenki. mam zapalarke :/ oprocz tego nie potrafie plywac kraulem, uczylam sie ale jestem na to chyba za glupia. nie potrafie dotknac palcami podlogi przy wyprostowanych nogach, oraz zrobic fikolka. :( zawsze bylam slaba na w-fie. jak sobie cos przypomne to dopisze :D aha! nie zbyt dobrze opanowalam jazde na rowerze. nie potrafie jezdzic na rowerze z siodelkiem na wysokosci kierownicy. tak samo nie potrafie jechac nie siedzac na siodelku. :(

Nie potrafie prowadzic samochodu pomimo,ze juz od kilku dobrych miesiecy stoi przed domem i mam prowizaryczne prawo jazdy.Wszyscy sie ze mnie smieja a dla mnie po rpostu zbyt skomplikowane jest zmiana biegow kierowanie wlaczanie indykatorow i jeszcze patrzenie we wszystkie lusterka i jeszcze trzeba pedaly obslugiwac.Wiem,ze glupsi ludzie ode mnie prowadza i to mnie naprawde dziwi bo dla mnie sztuka prowadzenia samochodu jest po prostu nie do opanowania :(

nie potrafię zrobić przysiadu nie odrywajac stop od podłoża :) poważnie przewracam sie hahaha :) przysiad umiem wykonać tylko na palcach nigdy na płaskich stopach :)

Gość wstydze sie
Nie umiem rozwiązywać nieliniowych równań różniczkowych trzeciego stopnia:(