Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bloemetje

Ale jestem wk....na

Polecane posty

Gość Bloemetje

Wlasnie wrocilam z komisariatu, gdzie musialam zostawic jednego idiote, ktory nota bene jest moim facetem... Jechalismy sobie na rowerach. On k...nie mial swiatel, pomimo tego ze truje mu o te swiatla juz od jakiegos czasu. No i suki nas zatrzymaly, bo On nie mial swiatel. Chcieli dac mandat i tyle...Ale k...ten debil chyba chcial byc cool i zaczal sie k....stawiac...no wiec pani policjantka chyba troszke sie wkurzyla i zabrala nas na komisariat (k... przez niego - bo gdyby sie nie stawial to dali by mandat i tyle). Pojechalismy na komisariat i oczywiscie musialam wybulic z wlasnej kieszeni 200 zl mandatu za jego k...swiatla i przez to, ze ten dupek sie stawial pani policjantka stwierdzila, ze musi On zostac na komisariacie, aby zlozyc wyjasnienia, Acha, zeby nie bylo, to jak nas zlapali nie mielismy grosza przy sobie no i oczywiscie ja k...na rowerze w zimnice musialam jechac na drugi koniec miasta po pieniadza i z drugiego konca miasta na komisariat

Gość dontyouknow3
no to masz chłopaka kozaka...za którego musisz odcierpieć

Gość do do zwiazku nadaja sie tylko
Bloemetje, współczuję, moja Bidulka:O Daj mu popalić za głupotę

Gość nhjker
no i co z tego.Bez swiateł w nocy sie nie jezdzi.

Gość zzzzzzzzzzzzz
frajerka, płaci za faceta

Gość Kaśka_19...
Ja jak jadę autem w nocy i widze debila bez świateł na rowerze to właczam długie, trąbię i udaję, że chce go rozjechac. A niech taki wjedzie ze strachu do rowu albo na drzewo. Jak komusszkoda kilka zł na swiatłęka rowerowe czy chocby tylko odblaski to jest skonczonym debilem i powinien zapłacić nie 200 zł tylko 2000

Gość mooooooooo
a od kiedy te mandaty sie placi od ręki ? wszystkie są do oplacenia w ciągu bodajze 14 dni , policja czy straz wrecza chyba tylko stosowny druczek

Gość Abssi
jesli on nie mial swiatel, to jego problem. jesli kozaczyl z policja, to jego problem......kurna nastepna mamusia doroslego faceta sie znalazla, a potem bedzie zakladac topiki 'nie mam oparcia w mezu', 'maz mnie traktuje jak sluzaca', 'maz mnie nie szanuje' etc etc. ale coz, Twoje zycie panienko.